КЛУБ
Запознайте се с великолепната Росица Рангелова

Запознайте се с великолепната Росица Рангелова


Разпръсквам естетика в живота на хората!

Аз съм дизайнер, преподавател и собственик на галерия - бутик РОРА.

В него, и в ателието ми всяка дама може под вещото ръководство на нашият екип да открие дрехата, която да я превърне във Великолепна жена. Освен това може да получи съвет как най-добре да съчетае дрехите си и с какви аксесоари да ги допълни.

КОНТАКТИ:
Д-р Росица Рангелова
Телефон: +359 888 601 445
Email: rossy@refran.netПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Росица Рангелова, РОРА


ВИЗИТКА:

Росица Рангелова е щастлива съпруга и майка, от скоро и баба, дизайнер и университетски преподавател по мода в Нов Български Университет и в Югозападният Университет. Зодия Рак, омъжена за идеалният мъж от 34 години, има прекрасни две дъщери Надежда на 31 и Йоана на 21 години. Росица казва,че те са нейният най-прекрасен проект и много се гордее с тях. И двете се занимават с изкуство, голямата дъщеря е дипломиран интериорен дизайнер, а малката в учи текстил в Национална Художествена Академия.

Росица Рангелова е завършила Националната Художествена Академия със специалност дизайн. Има докторкса степен в Нов Български Университет, член е на Съюз на Българските художници секция Дизайн.

От 30 години се занимава професионално с Мода. Може да се каже, че е закърмена с Мода, тъй като е дъщеря на един от доайените в Българската мода доц. Йорданка Чернаева. Работила е във фирми като Рила, Хрисома и Агресия.

Росица създава собствен бранд РОРА. . Участвала е в множество ревюта организирани от Академията за Мода, а именно - Златна игла и БГ модна икона. Правила се и самостоятелни ревюта. Нейните интереси са в областта на дамското облекло и аксесоарите към него.

Вече 15 години Росица е университетски преподавател, което е другото и основно амплоа. Работата с млади хора е изключително зареждаща и доставяща удоволствие от възможността да помага на студентите си в професионалното им израстване.

Росица Рангелова, РОРА


ОТЗИВ „Код ВЕЛИКОЛЕПНА“:

Програмата „ Код Великолепна“ е чудесно място за всяка жена да израсне в Дама. Някои от нещата, относно стила и модата, аз самата преподавам на моите студенти, но човек винаги може да научи и да се обогати с нещо ново. Програмата ми помогна да заобичам повече себе си и да гледам положително дори и на трудните моменти в живота ми. Дами, всяка една от Вас би намерила ползи за себе си и би се преоткрила чрез Академията на „Великолепната Жена".

Росица Рангелова, ''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Росица Рангелова, ''Клуб Великолепната Жена'

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София