ПОСТИЖЕНИЯ

Диана Петрова е новият председател на Асоциацията на козметиците в България

Диана Петрова споделя:
За мен е чест и предизвикателство, както и голяма отговорност да бъда председател на АКБ. Благодарна съм за гласуваното доверие. Надявам се с моя труд, отдаденост и професионализъм да издигнем АКБ - Асоциация на козметиците в България, до значим фактор и синоним за добро качество на работата на всеки член. Бих искала да утвърдим професията Козметик като желана, престижна и доходоносна. Надявам се да оправдая очакванията и гласуваното доверие. Всички колеги от козметичния бранш могат да разчитат на подкрепа, съвет и защита. Ще следвам мотото на АКБ “Заедно можем повече!“
Диана Петрова
Диана Петрова е Собственик/Козметолог управител на естетична клиника НеоЕфект в град София. Водена от любовта си към красотата и естетиката създава естетична клиника НеоЕфект, в която всеки клиент бива посрещнат с усмивка, получава специално внимание, има възможността да се откъсне от напрегнатото ежедневие и да се зареди с нова енергия.

Мотото им е „Красотата има душа”, защото красотата идва преди всичко отвътре. Нейният стремеж е да бъдат най-добрите, затова постоянно следи най-новите тенденции в областта на козметологията, посещава наши и международни научни конференции, форуми и симпозиуми, не спира да обогатява и усъвършенства познанията си. В естетична клиника "НеоЕфект" периодично канят водещи чуждестранни специалисти и предоставят индивидуална консултация за всеки пациент, който иска да получи експертно мнение от най-високо ниво.

Диана се занимава с естетика от 30 години. Завършва Техникум за Приложни Изкуства, специалност текстил. Също така Мениджмънт към Австрийската Стопанска Камара, Психология, Изкуствознание и Арт Мениджмънт. Член е на УС на клуб Леонардо Давинчи към Юнеско, с благотворителна цел. Преминала е професионални обучения в Дубай, Италия, Китай, Франция, Корея, Израел. Определя себе си като предприемач, с умения да поема рискове и да създава бизнеси и професионалисти, които са успешни и добре работещи и днес.
Успехи