НОВИНИ

ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ Дами от Пловдив на празника на Genica News

60 видни лекари и гости уважиха втората празнична вечер на списание Genica news. За лице на кампанията за превенция на женското здраве беше поканена г-жа Йордана Димитрова от "Великолепната Жена". Дамите от Кръгът на Великолепната Жена в Пловдив, също подкрепиха кампанията.

Акушер-гинеколози, онколози, кардиолози, дерматолози, уролози, нефролози, анестезиолози и специалисти от други сфери на медицината се събраха на 31.03.2023 г. в „хотел Йегерхоф“ в Пловдив за празника на изданието.
„Профилактиката на женското здраве е наша основна цел и насърчаването ѝ е движещият мотив за създаването на GENICA News. Благодарение на успешното ни партньорство със специалисти от различни сфери и промотирането на добрите практики, успяхме да насочим вниманието към майчино-феталната медицина, превенцията на сърдечното здраве и заболяванията с инфекциозен характер“, заяви издателят на GENICA News Атанас Месечков.

GENICA News e специализирано здравно издание, което се издава онлайн и на хартия. То се разпространява безплатно и дава трибуна на лекари от различни сфери. В него за здравето говорят специалистите. Мисията му е да предоставя качествена и достоверна медицинска информация до широката публика.
Снимки: ХАЙЛАЙФ