КЛУБ
Запознайте се с великолепната Магдалена Богданова

Запознайте се с великолепната Магдалена Богданова


Преобръщам света на хората!
Аз съм Tета хилинг терапевт и женски треньор по личностно развитие.
Работя с ограничаващите убеждения на хората.

КОНТАКТИ:
Магдалена Богданова
Телефон: + 359 877 774 793
Email: magibogdanova93@gmail.com
Facebook: Тета лечение с Магдалена Богданова


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Магдалена Богданова, Тета терапевт


ВИЗИТКА:

Магдалена Богданова е вдъхновяваща млада Дама, с много интереси и специалности. Магдалена е Тета терапевт и женски треньор, има първо ниво коуч и рейки. Учила е Българска филология в Софийски университет, но най- голямата и страст, още от малка е личностното развитие и психология. Вече седем години се занимава активно с личностно развитие и енергийни практики, а през последните 2 години е професионалист в областта.

Била е на обучения, както в България, така и в чужбина.  Магдалена е преминала през най-различни семинари и ритрийти, които са били на всякакви теми, но това, което най-много я е докоснало, и изцяло резонирало визията и за живота е Тета лечението.

Магдалена Богданова, Тета терапевтОТЗИВ ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Благодарна съм, че срещнах Великолепната Йордана Димитрова и бях част от нейната Академия ''Великолепната Жена'' . Последните години се бях фокусирала върху изграждането ми като личност и не обръщах толкова внимание на външния вид. По време на Академията си припомних, че външният вид е нашата визитна картичка и трябва да балансираме между дух и тяло, и изобщо не бива да неглижираме външния ни вид и обноските ни. Тази Академия е още едно стъпало към моето израстване и е едно от най-стойностните ми обучения и преживявания! Бих нарекла това преживяване една сбъдната мечта. Като човек, който се занимава активно с женски практики, знам колко е важно жените да бъдем Дами, а в Академия ''Великолепната Жена'' точно на това те учат - как да бъдеш елегантна Дама. Възхитена съм ст лекотата, красотата, мъдростта и присъствието, което има Йордана. Благодаря, че имах възможността да се докосна до нея и знанията и, както и до всички прекрасни Дами в Академията!

Магдалена Богданова, ''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Магдалена Богданова , ''Клуб Великолепната Жена''


Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София