SU FILINDEU: БОЖЕСТВЕНИТЕ НИШКИ НА САРДИНИЯ
Академията за Италианската кухня, културна институция на Република Италия, в партньорство с хотел InterContinental Sofia и ресторант ADOR, имат удоволствието да Ви поканят на изключително кулинарно пътешествие в сърцето на Сардиния!
Дами, датата е 26 септември 2024 г. от 18:30 часа, в ресторант ADOR, хотел InterContinental Sofia.
Ще има маса на "Великолепната Жена".
Цената е 149 лв. на човек. Включва демонстрация, вечеря, вино.
За да запазите Вашето място, обадете се на телефон: 0877442222 Анна-Мария
Плащането е на място. Моля имайте предвид, че ако по някаква причина не успеете да присъствате, плащането на куверта е дължимо.
Дами, датата е 26 септември 2024 г. от 18:30 часа, в ресторант ADOR, хотел InterContinental Sofia.
Ще има маса на "Великолепната Жена".
Цената е 149 лв. на човек. Включва демонстрация, вечеря, вино.
За да запазите Вашето място, обадете се на телефон: 0877442222 Анна-Мария
Плащането е на място. Моля имайте предвид, че ако по някаква причина не успеете да присъствате, плащането на куверта е дължимо.
Програма на събитието:
18:30 - 19:30 Лаборатория за паста
Демонстрация и приготвяне на най-древната и рядка паста „Su Filindeu“ или „Нишките на Бог“. Тази традиционна сардинска паста е известна с уникалната си техника на приготвяне, която малцина владеят. Шеф пастайоло Лучила Ченчиарели ще сподели тайната на тази древна кулинарна техника, съществуваща повече от 300 години. Възползвайте се от възможността да участвате активно и да научите повече за този уникален вид паста.
20:00 – 23:30 Вечеря
След лабораторията ще имате удоволствието да се насладите на четиристепенна вечеря, подготвена от шеф Лучила Ченчиарели. Менюто включва някои от най-фините и традиционни видове паста от Сардиния, приготвени с любов и страст към сардинската кухня.
18:30 - 19:30 Лаборатория за паста
Демонстрация и приготвяне на най-древната и рядка паста „Su Filindeu“ или „Нишките на Бог“. Тази традиционна сардинска паста е известна с уникалната си техника на приготвяне, която малцина владеят. Шеф пастайоло Лучила Ченчиарели ще сподели тайната на тази древна кулинарна техника, съществуваща повече от 300 години. Възползвайте се от възможността да участвате активно и да научите повече за този уникален вид паста.
20:00 – 23:30 Вечеря
След лабораторията ще имате удоволствието да се насладите на четиристепенна вечеря, подготвена от шеф Лучила Ченчиарели. Менюто включва някои от най-фините и традиционни видове паста от Сардиния, приготвени с любов и страст към сардинската кухня.
Не пропускайте възможността да опитате „божествените нишки“ на Сардиния и да се потопите в кулинарното изкуство на региона Нуоро!