ПАРТНЬОРИ

От 20% до 40% отстъпка в Естетичен Център Елмида Бюти

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!
Прекрасни Дами, казвам се Милена Петрова и съм основател и управител на Естетичен Център Елмида Бюти. Открихме нашият Естетичен Център на1-ви май 2019 година, с идеята да предлагаме най-качествените услуги и продукти в сферата на красотата и естетиката на достъпна цена. От тогава с целия ни екип се посветихме на мисия ''Красота'' и творим чудеса точно в Центъра на София. Тази наша мисия не е никак лека, но е напълно постижима единствено с помощта на опитните ни специалисти, които познават последни тенденции в тази сфера, работят с най-добрите технологии и продукти, и имат таланта да избират точните процедури и терапии за индивидуалните потребности нa нашите клиенти.

Дами, за мен ще бъде удоволствие да Ви предоставим специална отстъпка от 40% на апаратните ни процедури и 20% на козметичните ни процедури за лице.
Може да се възползвате от отстъпката с кодова дума: #Великолепната Жена, като запазите час на телефон 0897 850 322 или на място в Естетичен Център Елмида Бюти

Валидност на отстъпката до 31.12.2023г.
Милена Петрова, Елмида Бюти
Естетичен Център "Елмида Бюти" предлага голямо разнообразие от услуги в света на красотата и естетиката - антицелулитни процедури за тяло, радиочестотен лифтинг на лице, оформяне на тяло, лазерна епилация и множество процедури за лице - почистване, хидратиране, намаляване на бръчки, пилинг, мезотерапия, естетични процедури с ботокс и филъри. Също така предлагаме фризьорски услуги, маникюр, педикюр и грим - защото нашата мисия е да Ви потопим в света на съвършената красота и хармония.
Работим с последно поколение апаратури като ''Elysion Pro'' и ''Soprano ICE Platinum'', както и една от най-успешните технологии за редуциране на целулит и телесни мазнини със стягане на кожата ''Accent Prime'', козметика, маникюр, фризьорски услуги с продуктите на ''KEUNE''. Нашите професионалисти имат над 10-годишен опит в сферата на естетичните процедури и притежават Майсторско свидетелство за фризьор-стилист, колорист и козметик, както и сертификати за преминати обучения за работа с апаратура на ''Cocoon Medical'' и ''Alma Lasers''.
Очакваме Ви!

За повече информация:
Facebook: Elmida Beauty
Instgaram: Elmida Beauty
YouTube: Elmida Beauty
TikTok: Elmida Beauty
www.elmidabeauty.com
Красота