ГАРДЕРОБ
В ГАРДЕРОБА на: Нонна Аракелян

В ГАРДЕРОБА на: Нонна Аракелян


В гардероба на великолепната Нонна Аракелян - PR специалист и координатор на събития.

Какво е за Вас модата?
За мен модата не са просто дрехи и обувки, а всяко едно нещо в нашият живот. За мен модата е начин да изразя себе си и своята индивидуалност без думи.

Модно блиц интервю с Нонна Аракелян за ''Великолепната Жена''


МОДНО БЛИЦ ИНТЕРВЮ:

1. Стилът ми е СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН в ежедневието и СТРОГО ЕЛЕГАНТЕН / ОФИЦИАЛЕН на официални събития.

2. Най-често нося ПАНТАЛОН И РИЗА/ БЛУЗА.

3. Между панталон и пола избирам - НЕ МОГА ДА ИЗБЕРА.

4. Марки тоалети в гардероба ми - НЕ РОБУВАМ НА МАРКИ. Имам всякакви марки в гардероба си. За мен е важно дрехата да ми е удобна и да ми харесва, както и разбира се да е в крак с модата.

5. Между токчета и равни обувки избирам - ИЗБИРАМ И ДВЕТЕ. Всяко едно си има своето място и повод за носене. Много зависи от самата обувка.

6. Марки обувки в гардероба ми - по същият начин като с дрехите. За мен е важно обувката да е удобна, да ми харесва и разбира се да отговаря на стила ми.

В гардероба на Нонна Аракелян

В гардероба на Нонна Аракелян

7. Най-любимата ми дреха е - нямам такава. Всяка една дреха,която си купувам е любима. Подбирам дрехата за деня, според настроението си, времето и разбира се, според случая.

8. При бельото залагам на качественото и удобно бельо.

9. Сред аксесоарите акцентирам на - по принцип нося всякакви аксесоари, но акцентирам главно на ОЧИЛА И ЧАСОВНИЦИ. За мен очилата и часовниците, комбинирани с правилния тоалет, са един отличен акцент към всеки тоалет.

10. Между малка, средна и голяма чанта избирам в ежедневието СРЕДНА, а за събития малка чанта тип клъч или малко по-голяма с дълга дръжка.

В гардероба на Нонна Аракелян

В гардероба на Нонна Аракелян

11. Любимата ми чанта е средно голяма черна, класическа чанта на CHANEL със златиста дълга дръжка.

12. Предпочитаните от мен бижута са - нося всякакви бижута, съобразени с тоалета и случая.

13. Любимото ми бижу е - всяко едно от бижутата, които притежавам са ми любими. Както подарените от любими хора, които носят сантиментална стойнист, така и тези, които сама съм си купувала.

14. Любимият ми парфюм е PURE POISON на CHRISTIAN DIOR.

15. Любимото ми червило е - НЯМАМ ТАКОВА. Много обичам червилата и си купувам много често на всякакви марки, разбира се съобразено с качеството.

16. Любимата ми марка за грим е L'OREAL PARIS и MAC.

17. Бих описала гардероба си със следните 3 думи - МОДЕРЕН , СТИЛЕН И ПРАКТИЧЕН.

18. Преобладаващите цветове в гардероба ми са - гардеробът ми разнообразен с всякакви цветове, но със сигурност в него не може да се намери нищо в жълт цвят.

19. Ако трябва да се обличам изцяло само от една марка, бих избрала - не бих избрала да се обличам само от една марка, тъй като това означава да се ограничавам, а аз обичам разнообразието.

20. Моята тайна за красота е да имам личен стил, да се грижа за себе си и за настроението си! Да се радвам на хубавите моменти в живота, и разбира се да си създавам такива ежедневно!

Модно блиц интервю с Нонна Аракелян за ''Великолепната Жена''

Снимки: Личен архив

ГАРДЕРОБ