КЛУБ
Запознайте се с великолепната Пепа Попова - Кънева

Запознайте се с великолепната Пепа Попова - Кънева


Разказвам приказни истории!

Аз съм лайфстайл и моден журналист.

Обичам да пиша кратки истории за онзи красив свят, в който всички цветове са в хармония, в който силуетите са изчистени и семпли, материите ефирни, аксесоарите класни, а жените - елегантни като Коко или Одри.


КОНТАКТИ:

Пепа Попова – Кънева

Телефон: 0896 889 440

e-mail: pepita@woman.bg


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Пепа Попова - Кънева, лайфстайл и моден журналист


ВИЗИТКА:


Не са необходими много думи, за да опишем Пепа Попова - Пепита. Достатъчни са две – любопитна и влюбена. Любопитна към нови светове, постоянно задаваща въпроси, жадна за нови знания и експерименти, цял живот отворена към ученето и провокираща възможностите си 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.


По образование Пепа е икономист. Завършва Международни икономически отношения в УНСС с магистърска степен и работи в сферата на маркетинга и продажбите от 2005година. Като жена – предприемач успешно ръководи две компании – едната в сферата на недвижимите имоти Era Home, а другата – за бързооборотни (и жизнено необходими особено сутрин) стоки, които можете да намерите на coffee.bg.


По любов и призвание разказвач на красиви истории както в ефира на Code Fashion TV като водещ на предаването Discovering Fashion (поредица, посветена на великите стилисти и модни дизайнери на всички времена, на емблематичните и легендарни модни къщи, на бунтарите, които не се страхуват да разбиват стереотипи и да променят хода на модната история), така и на виртуалните страници на Woman.bg с колонката си “Пепитеният бележник”.


Любовта е втората движеща сила в живота на Пепа Попова - Пепита. Истински вярва в любовта и не се отказва да я раздава с пълни шепи на съпруга си и двете си момчета, на близките си и приятелите.


Продължавам да съм любопитна към света, влюбена в живота и да съм постоянно заета като Пипи Дългото Чорапче, защото „работата е там, че съм нещотърсач и затуй нямам минутка свободно време. Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери.”, именно това бяха думите на Пепа Попова на церемонията по завършване на Академия Великолепна жена.

Благодарение на тези две движещи сили успява да балансира на няколкото фронта в живота си.


Пепа Попова - Кънева, лайфстайл и моден журналист


Отзив “Код ВЕЛИКОЛЕПНА”


"За мен бе удоволствие да се включа в Академия Великолепната Жена – изключително професионално подготвена и много елегантно представена програма от великолепната Йордана Димитрова. По време на тримесечния курс тя отново ни припомни, че светът има нужда от жени, които са толкова силни, че могат да бъдат нежни, толкова образовани, че могат да бъдат скромни, толкова енергични, че могат да бъдат състрадателни, толкова страстни, че могат да бъдат рационални и толкова дисциплинирани, че могат да бъдат свободни."

Пепа Попова-Кънева, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Пепа Попова-Кънева, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София