КЛУБ

Запознайте се с великолепната Красимира Ангелова

Създавам време и осигурявам пространство за положителна трансформация!
Създавам, защото доставям електроуреди във всеки дом, чрез които да имате своето свободно време за семейството и релакс. Създател съм на едни от най-трансформиращите програми за пълна промяна на живота ти.
Мога да доставя и обзаведа всеки дом с подходящите за вас електроуреди и да ви преведа по пътя на пълната положителна трансформация.
КОНТАКТИ:
Красимира Ангелова
Телефон: 087 878 8088
E-mail: angelova@technoarena.bg
Facebook: Красимира Ангелова
YouTube: Красимира Ангелова
www.krassiangelova.com
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Красимира Ангелова
ВИЗИТКА:
Красимира Ангелова е дългогодишен предприемач на голяма международна компания Techno Arena, мултимилионна компания за електродомакински уреди. Тя е всепризнат бизнес ментор и трансформиращ коуч www.krassiangelova.com Всеки, който се докосне до нейната работа напълно преобразява живота и бизнеса си. Всички споделят,че бизнеса и живота им се дели на: преди работата с нея и след това. През системата ѝ на обучения са преминали хиляди българи от цял свят, които са променили живота си. Нейните авторски книги са тотални бестселъри, които се доставят до всяка точка на света и променят човешки съдби.

Има награди като: Бизнес дама на годината, Мисионер в личностното развитие, Бизнес мама, Великолепна Жена - са малка част от всичко постигнато. Най-големите ѝ постижения са свързани с това, че е майка на 3 прекрасни деца и съпруга на любящ мъж.

Международната експертност и професионализъм, Красимира е постигнала чрез коучинг сертификационно обучение по международните коучинг стандарти ICF. Част е от квалификациите ѝ включват: Бизнес НЛП с коучинг умения от Международната федерация ITA, Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS, преминала е международно признати програми на най-големите световни известни треньори за личностно развитие Тони Робинс, Питър Сейдж и още над 60 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

През май 2022 година е издадена нейната книга ''Промяната''. В нея основното послание е значението на нашият опит и вярвания за определяне на мислите и емоциите ни. Когато започнем да навигираме мислите си, всъщност избираме своите емоции. След като ги разпознаем, започваме да ги управляваме. Това е третата книга на Красимира Ангелова след ''Пътят към мечтите'' и ''Дневник на благодарността''.

В своите книги тя е водена от убеждението, че човек може много повече, отколкото предполага.
Вярва, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание!
Красимира Ангелова
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Програмата ''Ков ВЕЛИКОЛЕПНА'' е феноменална. Тя ми даде осъзнаването за много аспекти от женската страна на нещата - стойката, походка, осанка, съчетаване на аксесоарите, етикет на маса, светски разговори и много други. Също така, в програмата срещнах прекрасно общество от великолепни дами, които са прекрасни - всяка със своите успехи в различни области на живота. Тази програма е необходима за всяка дама, която иска да е пример за своите деца и близки. Хареса ми, че се акцентира и на това, колко е важно една жена да уважава и цени себе си. Йордана Димитрова е построила уникално модулите и темите, като се получаваше едно естествено надграждане и израстване. Благодаря ти, Йордана за тази програма, с която ме вдъхнови да преоткрия силата на женската си природа!
Красимира Ангелова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Красимира Ангелова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Плевен