КЛУБ
Запознайте се с великолепната Цвети Радойчева

Запознайте се с великолепната Цвети Радойчева


Докосвам сърцата на хората и ги правя щастливи!
Аз съм певица и актриса, която влага в работата си сърце и душа.
Ще Ви вдъхновя и ще Ви накарам да се усмихнете!

КОНТАКТИ:
Цвети Радойчева
Email: zwetelina.ra@mail.bg
Instagram: Cveti Radoicheva
YouTube: Cveti Radoicheva


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Цвети Радойчева, певица и актриса


ВИЗИТКА:

Цвети Радойчева e поп певица и актриса, едно от най-ярките имена в музикалните и артистични среди. Качва се на голямата сцена още на 3 годишна възраст. А от 7 годишна учи солфеж, започва да свири на пиано и пее в хор „ Добри Христов„ с музикален педагог Зоя Видас.

Музиката съпътства живота и. Цвети завършва висше образование в музикална академия „Панчо Владигеров„ специалност поп и джаз пеене в класа на доц. Алис Боварян.

Зад гърба си има над 10 авторски песни с видеоклипове към тях, а сред популярните и хитове са „Вземи ми всичко“, която създава през 2012г. и се превръща в нейна музикална визитна картичка. Също така „Бъди до мен", “This is love“, „Дай ми любов“.

Авторската и песен „Изчезни“, посветена на каузата „Не над насилието над жени„ е удостоена с приза "Най-добро поп парче на 2019 година’’ на фестивала BG Music Festival и представена за първи път на модното събитие „Sofia FASHION Week 2019“.

През 2021 година излиза сингълът „Let me be“, който се изкачва на челните места в родните класации за българска музика и е представена на форуми като „Златната игла“, “Мис България", “Summer Fashion Weekend“ и други.

А през 2022г. Цвети Радойчева създава авторската си песен „Love in Sofia“, която за първи път е представена на Националните награди за мода, шоу и бизнес във Варна. А на събитието Цвети получава наградата "Най-добра поп изпълнителка за годината’’.

Цвети Радойчева се изявява и на театралната сцена като сатирична актриса и в момента играе главна роля в постановката “Белият гарван’’.

Освен успешна певица и актриса, Цвети е и майка на 5 годишна дъщеричка, на име Ванеса. Обича да практикувам йога и медитации.

Цвети Радойчева, певица и актриса


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

За мен запознанството ми с Великолепната Йордана Димитрова и прекараното време в Академия Великолепната Жена,е изключително удоволствие и повод да придобия ценни уроци и да надградя себе си като жена, майка, професионалист.
Йордана е повод за истинско вдъхновение с нейната интелигентност, изтънченост, женственост и неподправена сърцатост.
Най-важното е всяка жена да обича себе си, да празнува своите успехи и да цени мига. Именно с тази нагласа ще покани чудесата в своя живот! А Йордана е пример за една такава вълшебница!

Цвети Радойчева, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Цвети Радойчева, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София