ИНТЕРВЮТА
Таня Стоянова на корицата на бр.33 на седмичното Лайфстайл издание на "Великолепната Жена"!

Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Таня Стоянова

ВИЗИТКА:
Таня Стоянова работи в семейната форма TERI GROUP. Споделя, че 30 години от смисленият и живот е посветен на развитието на компанията, която работи с климатичните системи на DAIKIN- климатици номер 1 в Светa. Тя е човекът, който организира и промотира цялостната дейност на фирмата, която постепенно се налага като символ на коректност и безупречно качество. Развиват дейността си в проектиране, доставяне и монтиране на всички системи на DAIKIN - сплит системи, VRV, термопомпи и руфтопове.
Таня Стоянова е горда, че участва в цялостната дейност на фирмата и е благодарна на всички които я подкрепят!

Обожава пътешествията и е обиколила почти целия свят - винаги посещава СПА центровете на местата, които посещава и се наслаждава на местни процедури и козметика.

Каква е истинската красота на жените? Според Вас доколко е важен външния вид в живота на една жена? Споделете какъв е Вашият личен стил, имате ли си любими аксесоари, цветове? Какви са Вашите ритуали за красота?

Истинската красота на жената е много комплексно понятие. Естествено, първото впечатление е външният вид, но той върви успоредно с начина ти на поведение и комуникация.

Много важен момент и подходящото облекло за самото събитие или среща. Аз специално съм човек с много разнообразни идеи по повод облеклото, малко се съобразявам и с настроението си.

Нямам специални ритуали за красота и това е моя минус.

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

Казват, че човек се учи докато е жив, съгласна ли сте? Какво е Вашето осъзнаване през последната година? Коя е любимата Ви книга? Баланс в живота - мисията възможна или не? Бизнес по женски – смятате ли, че има такъв начин?

Напълно съм съгласна с това, че човек се учи докато е жив. За мен жената е балансьор във всяко отношение - тристранно. Какво значи това баланс между това да си желаната
жена, да се грижиш за децата и да си в бизнеса. Постигнеш ли баланс в това, значи си успял донякъде. Уюта и любовта са изключително важни!

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

Важно ли е първото впечатление, което оставяме когато се запознаваме с нови хора? Етикет, протокол и добри обноски – къде е мястото им живота ни? Познаването на етикета на маса, винения, светски, бизнес, международен етикет – необходимост или помпозност?

Както споменах и по-горе, облеклото и обноските са ръка за ръка, затова познанията на етикета на маса, винения, светски и бизнес етикет са необходимост. Продължавам да обогатявам знанията си в тази посока, често съм гост на светски събития където етикетът се явява една приятна необходимост.

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

Говоренето пред публика – изпитание или удоволствие? Комуникативна личност ли сте, важно ли е да умеем да водим Светски разговори? Според Вас кои са основните бариери в комуникацията между хората и как могат да бъдат преодолени? Как тълкувате израза - Култура на словото?

Това е много индивидуално, и аз за себе си мога да кажа, че изпитвам удоволствие да комуникирам с хората. Общителен човек съм и се старая да спазвам правилата при водене на Светски разговор.

Култура на словото - това го уча цял живот, няма и да спра да се уча в тази насока!

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

Каква роля играе темата за Естетиката на движенията в излъчването на една жена? Може ли според Вас една жена да направи първо впечатление с походката и осанката си или това не е от значение? Как поддържате тялото си, спортувате ли?

Много е важна осанката на една жена. Аз посещавам целогодишно, вече от 15 години, спа комплекс и се старая да изглеждам добре, това ми е много важно, тъй като аз съм човек, който обича много себе си.

Първото впечатление разбира се, че е важно - не само в бизнеса, но и когато създаваме приятелства. Старая се да не съдя за хората "по корицата" - първото впечатление не винаги е най-правилното и рискуваме да изпуснем чудесни контакти. А и съм на мнение, че от всеки човек имаме какво да научим!

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

Обичате ли себе си, как изразявате тази любов? Имате ли си хоби, увлечение – разкажете ни? Коя е любимата Ви дестинация? Имате ли си семейни традиции? Вие сте човек, който е свикнал всичко да планира или сте по скоро по импровизациите?

Стигнахме пак до истината да обичаш себе си. Условие, което ти помага във всичко. Да, аз обичам себе си, но това не ми пречи да доставям непрекъснато удоволствие и на моите близки.

Уважавам много семейните традиции и намирам поводи да празнуваме, да се събираме, да прекарваме време заедно. Обикновено планирам всичко, но съм и склонна и да импровизирам понякога.

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

През последните години се поставя акцент на развиването на Личен Имидж и Бранд – съгласни ли сте с това? Как бихте се описали с 3 думи? Кой е успешният Делови вид за жените?

Аз цял живот работя за моя имидж и имам дълъг жизнен, и бизнес опит. Проявявам коректност, отговорност и любов в това, което правя. Мога да се похваля с много дългогодишни приятелства и партньорства.

Таня Стоянова в интервю за ''Великолепната Жена''

Важно ли е да подбираме обкръжението си? Имате ли много приятели? Споделете имена на хора, които Ви вдъхновяват? Трябва ли е да поставяме граници в общуването си с хората?

Имам много приятелки, но много внимателно си ги подбирам. Поставям определени граници, тъй като много обичам свободата, а това изисква двустранно уважение.

Възхищавам се на много хора и се уча от тях! Затова и често посещавам събития на "Великолепната Жена", която се ръководи от Йордана Димитрова, винаги съм я харесвала!

Йордана Димитрова и Таня Стоянова

Снимки: Личен архив

ИНТЕРВЮ