КЛУБ
Запознайте се с великолепната Йоанна Драгнева

Запознайте се с великолепната Йоанна Драгнева

С магията на моя глас пренасям хората във вълшебния свят на музиката!
Допринасям за доброто настроение на всички събития като музикален изпълнител или водещ.
Дори и когато сте си вкъщи може да чуете гласа ми в редица телевизионни програми - стига да ме разпознаете в различните роли и реклами!

КОНТАКТИ:
Йоанна Драгнева
E-mail: joannadragneva@gmail.com
Instagram: Joanna Dragneva
Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":
Йоанна Драгнева, музикален изпълнител и водещ
ВИЗИТКА:

Йоанна Драгнева е добре позната от музикалната сцена като певица, актриса и телевизионна водеща. Тя е една от онези талантливи личности, които не спират да се развиват в различни сфери.

Съвместява успешно музикалната си кариера, с уменията на дипломиран музикотерапевт, активен участник и инициатор на социални кампании в грижа за деца в неравностойно положение и други. Вече 5-ти сезон е водещ на предаването ''10 000 крачки'' по БНТ, което показва различни забележителности на град София.

Повече от седем години дублира за най-популярните световни детски анимационни канали в България. Можем да чуем гласа ѝ в хитови анимационни филми за голям екран.

Йоанна е майка на две прекрасни дъщери и с лекота балансира между майчинството и всички професионални ангажименти. Тъй като е вярна на амбицията да се развива в различни професионални поприща, през месец март и престои да защити докторска дисертация в специалност Социална психология в Българската академия на науките (БАН).
Йоанна Драгнева, музикален изпълнител и водещ
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Много съм щастлива,че имах възможността да бъда част от Програмата „Код ВЕЛИКОЛЕПНА“. Академията е вдъхновяващо преживяване за събуждането на женствеността у всяка жена, която е готова да бъде Великолепна! Като майка на 2 дъщери, осъзнавам отговорността, че аз съм техния модел на подражание. Децата не слушат какво им казваме, а гледат какво правим. В лицето на Йордана Димитрова почерпих много знания как да бъда по-добра версия на себе си като жена, майка и съпруга, която вдъхновява всички около себе си.
Йоанна Драгнева, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Йоанна Драгнева, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София