КЛУБ
Запознайте се с великолепната Евелина Макрис

Запознайте се с великолепната Евелина Макрис

Осигурявам спокойствие на хората!
Аз съм основател на компания за Счетоводство и данъчни консултации!
Вие сте добре дошли, за да обсъдим Вашите бизнес изисквания! Ние ще Ви подкрепим, докато Вашият бизнес расте и ще Ви помогнем да вземете правилните решения в точния момент! Можем да осигурим най-доброто решение и най-добрия ценови счетоводен пакет, за да отговорим на Вашите бизнес нужди!

КОНТАКТИ:
Евелина Макрис
Телефон: +359885910983
E-mail: contact@ted-consulting.com
ТЕД Консултинг
Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":
Евелина Макрис, ТЕД Консултинг
ВИЗИТКА:

Евелина Макрис е впечатляваща бизнесдама с 30 годишен професионален опит в сферата на счетоводството.

През 2006 година в град София основава собствена компания - ТЕД Консултинг, с дейност Счетоводство и данъчни консултации. Компанията вече над 16 години предлага пълно счетоводно обслужване на български и чуждестранни клиенти. В екипа и влизат счетоводители, асоциирани юридически консултанти, постоянни специалисти в данъчната област, бизнес консултанти и лицензирани финансови аналитици. Услугите на ТЕД Консултинг са предназначени за фирми, за мениджъри и собственици в международни компании, пребиваващи в България. Както и за независими професионалисти в различни области на бизнеса.

ТЕД Консултинг започва с предоставянето на обективни и работещи за клиентите счетоводни решения, използвайки професионалната квалификация на персонала си, и натрупаните знания и опит в българското и международното счетоводство. С годините, следвайки фирмената философия, че клиентите винаги трябва да могат да се възползват от колективните познания на вътрешни или външни доверени експерти.

ТЕД Консултинг се развива и се превръща от компания за изнесено счетоводство в бутиков счетоводен, финансов и данъчен консултант от съвременен вид.

Като мениджър на ТЕД Консултинг фокусът на Евелина Макрис е върху клиентите, юридически или физически лица, разбиране на бизнеса им, съответно на финансово-счетоводните нужди, запазване на добрата им репутация и необходимостта от много гъвкаво професионално отношение, което да получат.
Евелина Макрис, ТЕД Консултинг
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Опитът ми в Академия “Великолепната жена” беше незабравимо пътешествие. За първи път бях в училище за Жени и определено беше различно. Срещнах много прекрасни дами, които бяха точно като мен и в същото време коренно различни. Приятели, които уважавам и ценя много. В тази Академия можеш да се отпуснеш и посветиш на женското великолепие и красота. Йордана Димитрова е ментор с душа, която се раздава истински и подхожда строго индивидуално към всяка дама. Съветите й ми бяха полезни, а моментите прекарани с нея носят усещане за баланс и женска енергия. Впечатли ме метаморфозата на някои дами, които за една година прекарана в Академия “Великолепната жена”, придобиха друго излъчване, женственост и мекота в погледа, увереност и спокойствие. Препоръчвам я с удоволствие!
Евелина Макрис, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Евелина Макрис, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София