ДНЕВНИК
Фотопозиране и как да си направим хубави снимки с нашия партньор?

Фотопозиране и как да си направим хубави снимки с любимия човек?


Дами, фотогенични ли сте?
Често чувам, как някой казва, че не иска да се снима, защото не е фотогеничен.

Според Вас фотогеничността дарба ли е или умение?

Имам добра новина за всички, които смятат, че е дарба. Всъщност е УМЕНИЕ и можете да се научите! Фотогеничност означава, че излизаме добре на снимки. Ако не се харесвате на снимки, това е защото не умеете да позирате така, че да се представите в най-добрата си светлина пред фотообектива.

Живеем в ерата на социалните мрежи - правим си много снимки, непрекъснато и навсякъде... И е дразнещо как всички останали хора са излязли чудесно на общата снимка, а Вие сте заели някаква странна поза и изглеждате ужасно...
Припознавате ли се ?

Ето няколко основни правила:
  1. Създайте си любимо изражение на лицето - изследвайте лицето и усмивката си като потренирате пред огледалото. Например кой профил си харесвате, каква да е усмивката Ви, колко да е наведена главата Ви...
  2. Имайте набор от любими пози - установете в кои пози изглеждате добре и не се чудете следващия път как да застанете на снимка. Например за да изглеждате по-слаби, завъртете тялото леко настрани, потренирайте къде да сложите ръцете и как да разположите краката, спазвайки правилото за размера - всичко, което е най-близко до обектива - изглежда най-голямо!
  3. Чувствайте се добре, когато се снимате - енергията се предава през снимката, снимайте се с тоалети и във вид, в който се харесвате! Наслаждавайте се на процеса!
  4. Бъдете подготвени - вместо да се чудите в каква поза да застанете, предварително си харесайте в интернет интересни идеи за позиране, след което ги пресъздайте на Вашата фотосесия.


Ето Ви идеи от мен, за фотосесия с Вашия любим човек:


Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Йордана и Галин Димитрови, фотосесия в Рим

Ако искате и Вие такава фотосесия в Рим, или имате нужда да разгледате още снимки за вдъхновение, прилагам Ви профила на фотографа в инстаграм:
Rome photographer Dmitry A.


Минутка за хумор:
Закон на Facebook:
- Ако една жена отдавна не е качвала свои снимки, значи е напълняла!


Великолепната Жена знае, че фотогеничността е умение, което може да се развие!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална Интелигентност

P.S. - В 3 месечната Програма "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" имаме Мастър клас на тази тема: "Фотопозиране - как да изглеждаме Великолепно на снимки?"

Проверете кога са следващите дати:
АКАДЕМИЯ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

БЛОГ