КЛУБ
Запознайте се с великолепната Светлана Стоянова

Запознайте се с великолепната Светлана Стоянова


Възобновявам здраве и надежда за по-добро качество на живот!
Работя в сферата на здравеопазването и се занимавам с клинични проучвания свързани с разработването и одобрението за употреба на нови лекарства.


КОНТАКТИ:
Светлана Стоянова
Телефон: +359 888 201 336
Facebook: Svetlana Stoyanova
Email: svetstoyanova@yahoo.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Светлана Стоянова


ВИЗИТКА:

От 15 години Светлана Стоянова е част от екипа на глобална компания за клинични проучвания, работеща с водещи фармацевтични компании.

Завършва химия в СУ „Климент Охридски“, като от началото на кариерата си работи в областта на фармацията. Преминала е десетки обучения както в България, така и в чужбина, които са и помогнали в развитието на успешна кариера.

Светлана определя себе си като щастлив човек, който не спира да се развива, както в работата, така и в личностен план. Свободното си време посвещава на разходки сред природата, четене, срещи с приятели и здравословен начин на живот - практикува йога и играе тенис. Има син на 12 години, с който обожават да пътешестват и да прекарват качествено време заедно.

Светлана Стоянова


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА“

Щастлива съм, че бях част от пътешествието „Код ВЕЛИКОЛЕПНА“. Темите в програмата бяха поднесени с голям професионализъм и всеотдайност. След всеки Мастър клас се чувствах все по-целеустремена и по-вдъхновена да продължа по пътя на Великолепието. Огромно Благодаря на Йордана, на нейният екип, и на всички Дами с които преминахме по пътя на Великолепието! Продължавайте да излъчвате и зареждате с Великолепие, от което всяка жена има нужда!


Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София