ПАРТНЬОРИ
Моузес Налока

10 % отстъпка за събитието “Среща с Моузес” за Дамите от Великолепната Жена

Дами, каним Ви на супер ексклузивното събитие!

Моузес Налока, менталният коуч, който обикаля света, за да помага на хората да трансформират живота си, пристига отново в България, този път за премиерата на първата си книга “Повече”.

Среща с Моузес” ще се състои на 18 юни (неделя) 2023г. в град София, AURA by Bamboo RestoClub, НДК от 10:00 до16:30 часа.

В два тематични сегмента събитието ще Ви въвлече в торнадо от емоции.

  • В първия ще се потопите във вълнуващата лична история на автора, обагрена в нюансите на благодат, разочарование, страст, болка, пречистване и трансформация. Невероятно искрен и открит, без съмнение неговият разказ няма да ви остави безразлични. А може би дори ще стане катализатор на големи открития и за вас самите. Ще имате възможност да се запознаете лично и да се снимате заедно.

  • Във втория ВИП сегмент за късен обяд, който ще се проведе в тесен кръг от гости, ще можете да поговорите отблизо с Моузес на всяка тема, която ви интересува, докато се наслаждавате на великолепната кухня и луксозната атмосфера в заведението.

За всички Дами от "Кръгът на Великолепната Жена" има специална отстъпка от 10 % с Промокод: VELIKOLEPNA10

Освен книгата “Повече”, ще получите и видео курса “Освободи се от ограничаващите вярвания”, който ще ви даде насоки как да започнете да разрушавате менталните нагласи, които саботират вашите резултати и Ви пречат да изживеете живота си така, както искате.

Запазете своето място още сега:

  • Стандартен билет, който ви дава достъп до първия сегмент – 100 лв.

  • ВИП билет за цялото събитие с включен куверт за късен обяд – 250 лв.

Научете повече и запазете своя билет от тук:
Среща с Моузес

Очакваме ви!
Събитие