ТЕНДЕНЦИИ

Пробиотиците – най-добрия съюзник във войната с килограмите!


„Как да отслабна?“ – това е един от най-често задаваните въпроси в Google. Топ отговорите са: диета, тренировки, хранителни добавки.

Един ключов фактор за отслабването доста често остава пренебрегнат – пробиотиците. Повечето хора дори не подозират, че наред с многобройните си ползи за здравето пробиотиците могат да помогнат и в борбата с килограмите. Разбира се, има различни видове пробиотици и е много важно да се избере правилният продукт.

Балансирана чревна микрофлора = здрав организъм и стройна фигура!

Забелязали ли сте как някои хора остават слаби, колкото и калории да поглъщат? Разковничето се крие вътре в нас, по-конкретно в червата ни. Те са дом на над 1000 различни бактерии, които можем условно да разделим на две групи – полезни и вредни. Към полезните спадат пробиотиците (т.нар. „живи бактерии“). Те усвояват полезните хранителни вещества и изхвърлят мазнините. При хората с наднормено тегло количеството на вредни бактерии е по-голямо. Те складират мазнини и резултатът е напълняване. При тези хора желаното тегло не може да се постигне само с диета или изтощителни тренировки. Трябва най-напред да се регулира стомашно-чревната микрофлора, като се включат в ежедневното хранене пробиотици.Живите бактерии са най-ценният съюзник във войната с килограмите. Основните им преимущества са три:
  1. Ускоряват метаболизма и детоксикират.
  2. Контролират апетита. Обяснението за това е, че при приема на някои пробиотици се освобождава лептин - хормонът за ситост. Той изпраща сигнал до мозъка и усещането за глад спира.
  3. Някои пробиотични щамове потискат усвояването на мазнините и стимулират по-бързото им изхвърляне. По този начин мазнините не се натрупват в тялото под формата на излишни килограми.
Време е да изваете тялото, за което винаги сте мечтали! Не отлагайте! Започнете още днес. Независимо кой метод за отслабване изберете, добавете в ежедневието си пробиотик. Така ще постигнете по-бързи и трайни резултати. Ще изглеждате и ще се чувствате страхотно. Ще отслабнете здравословно, без да нарушавате баланса на чревната си микрофлора.


Мариета Захариева, Bactojoy.

Дами, казвам се Мариета Захариева и за мен е удоволствие да Ви представя Пакет „Отслабване“ на Bactojoy , който е създаден специално за целта – за всички, които искат да постигнат желаното тегло, без да вредят на тялото си. Пакетът включва три пробиотични продукта с доказан ефект:
  • Bactojoy Femin - обогатен с екстракт от българска роза Дамасцена, известна със силния си детоксикиращ ефект
  • Bactojoy GastroBalance
  • Bactojoy пробиотични перли с млечен шоколад

За повече информация: Bactojoy

Автор: Мариета Захариева.

ЗДРАВЕ