ПЪТЕШЕСТВИЯ

Екзотична Сватба на Малдивите - раят на земята!


През 2008 година със съпруга ми имахме разкошна зимна сватба, цяла нощ валя сняг и на сутринта се озовахме в снежна приказка! А за меден месец избрахме романтичните топли Малдиви! Останахме очаровани от красотата на Малдивските острови!

Видяхме великолепна сватбена церемония на плажа и си пожелахме един ден да се върнем на същото място, с бъдещите си деца, и да си направим лятна сватба на плажа!

И ето, че го направихме, 11 години по-късно! Подновихме обетите си в присъствието на нашите 2 деца!Беше уникално преживяване, със съпруга ми отново си казахме „Да“, в компанията на развълнуваните ни деца! Имахме си сватбен агент и сватбено бъги, денят започна с ритуални масажи за двойки в Спа центъра, спазихме Малдивския ритуал Булката да бъде носена в люлка до мястото на церемонията, сватбеният ритуал на плажа беше вълшебен, а фотосесията на залез слънце – магична, последвана от романтична вечеря на плажа “Lobsters & Champagne“ и танци под звездите!

Уникално е човек да сбъдва мечтите си!11 години по късно, отново се върнахме в същия хотел, на който бяхме през медения си месец - Conrad Maldives Rangali Island. И отново беше вълшебно преживяване. Тогава едва започвахме семейния си живот, мечтаехме за деца - за момченце и момиченце! И ето, че мечтата ни се сбъдна! Подновяването на обетите ни беше още по-силно и осъзнато преживяване!

Автор: Йордана Димитрова
Снимки: Личен архив

Малдиви