ТЕНДЕНЦИИ

Dior Forever - новият ритуал за съвършен и дълготраен тен на лицето

Персонализиран тен, безпрецедентно фини текстури за грижа за кожата и перфектно покритие с 24-часова трайност. Питър Филипс, творчески и имиджов директор на Dior Makeup, разширява границите на съвършенството и разкрива новата рутина за лице Forever.

В основата на ритуала е култовият фон дьо тен Dior Forever, който се предлага в две разновидности: нетрансфериращ се матов и хидратиращ блясък.

Двата праймъра Dior Forever Glow Veil и Dior Forever Velvet Veil подготвят кожата преди нанасянето на фон дьо тена и подобряват устойчивостта на грима, а Dior Forever Skin Correct силно поркивният 24-часов кремообразен коректор, осигурява корекция, която се адаптира перфектно към подтоновете на кожата.

И накрая, за да добавите финален щрих към програмата и да подобрите тена, Dior се връща към емблематичния си руж Rouge Blush - дълготрайна пигментирана пудра с безпрецедентна формула, налична в четири модни финиша.
Forever е въплъщение на високото съвършенство. Благодарение на нашите ритуали всяка жена може
да получи желаното от нея покритие без компромис по отношение на ефекта, износването
и грижата за кожата. Всяка сутрин, нанасянето на грим се превръща в индивидуално изживяване, което е желано и привлекателно.
Питър Филипс, Творчески и имиджов директор на грим Dior
FOREVER
Иконичният изчистен дълготраен фон дьо тен
Dior Forever е утвърден като фон дьо тен, ценен заради своя ефект от милиони жени по целия свят.

 • 24-часово съвършенство
Фон дьо тенът Dior Forever изравнява тена, прикрива несъвършенствата и изглажда текстурата на кожата от сутрин до вечер, благодарение на изключително високото покритие и верността на цветовете, които издържат на най-екстремните условия на топлина и влажност в продължение на 24 часа.

 • Икона с два финиша
Фон дьо тенът Dior Forever с матов финиш, който не се трансферира, абсорбира излишния себум благодарение на технологията за контрол на мазнините (комбинация от три пудри и екстракт от шипка) за матов финиш, който издържа през целия ден. Forever Skin Glow с хидратиращ сияен финиш съдържа ефект на заключване на влагата, който позволява подсилване на бариерната функция и позволява поддържане на хидратацията в продължение на 24 часа3 и увеличаване на блясъка на кожата

 • Концентрат на грижа за кожата
Фон дьо тенът Dior Forever в два финиша съдържа база за грижа за кожата 86%4, обогатена с флорални екстракти, които запазват хидратацията и видимо променят тена ден след ден. Кожата изглежда красива дори след премахване на грима. За да предпазят кожата от слънчевите лъчи, фон дьо тените Dior Forever са формулирани с антиUV филтър с поне SPF 15 PA+++.

 • Персонален тен с 24-часова издръжливост на цвета
С Forever 100 % от жените могат да намерят своя нюанс сред 42-те цвята, налични в двете покрития - тези резултати са демонстрирани с помощта на PANTONE SkinToneTM Guide - уникална палитра от 110
нюанса, разработена на базата на хиляди лица, с цел да се съпостави с всеки съществуващ цвят на кожата в света. Благодарение на иновативното покритие от минерални пигменти фон дьо тените Forever
се сливат безпроблемно с кожата, като я оставят да диша, и осигуряват истински цвят през целия ден.
ПЕРФЕКТНИЯТ РИТУАЛ ЗА ЛИЦЕ
От Dior
Праймерите за грим Dior Forever и кремообразният коректор са идеалните съюзници за постигане на съвършен тен по мярка.
Dior Forever Glow Veil и Dior Forever Velvet Veil
Двата грим праймъра с матов и сиян финиш

За да подготви тена за нанасяне на фон дьо тен и да осигури още по-голямо покритие, като същевременно се слива безпроблемно с кожата, Dior Forever създаде две основи за фон дьо тен, които се предлагат в два варианта:

 • Dior Forever Glow Veil, основата за блясък за 24-часово сияние и хидратация.
 • Dior Forever Velvet Veil - матов праймър за 24-часово2 покритие и комфорт.

Тези две основи са обогатени с флорални екстракти, които осигуряват незабавна хидратация, дълготраен комфорт и посияйна кожа ден след ден, дори след премахване на грима.
Нанесени преди фон дьо тена, праймърите допълнително удължават ефективността по отношение на трайността и съвършенството на фон дьо тена, за оптимален резултат от матов или сияен грим.
Dior Forever Skin Correct
Силно покривният кремообразен коректор

Dior Forever Skin Correct, кремообразен коректор с висока покривност за изравняване на тена, скриване на несъвършенствата и замъгляване на текстурата на кожата с едно нанасяне, Dior Forever Skin Correct е идеалният съюзник. Този кремообразен коректор с висока степен на съвършенство, който не се трансферира, осигурява идеално покритие за 24 часа и позволява на кожата да диша.

Неговите 30 нюанса се адаптират перфектно към тена на кожата за естествен резултат. Със състав, съдържащ 96%2 съставки с естествен произход и обогатен с флорални екстракти, коректорът хидратира кожата и осигурява усещане за комфорт с едно движение, за цялостна грижа за кожата, която продължава 24 часа.
ROUGE BLUSH
Ружът с цветове от модата
Dior се завръща към емблематичния за марката руж със здравословен блясък благодарение на
ултрапигментираните дълготрайни цветове.

Rouge Blush вече е съставена от 90% съставки с естествен произход за сензационен комфорт през целия ден. Формулата му е обогатена с емблематичния цветен букет на серията Forever: екстракт от ирис, който допринася за комфорта, екстракт от дива теменуга, който помага за запазване на хидратацията, и екстракт от латинка, който повишава блясъка. Меката текстура на този руж, както и структурните агенти от последно поколение, осигуряват оптимален комфорт за дълготрайно ползване, без усещане за сухота или стягане.
Пудра от следващо поколение, обогатена с пигменти с висока интензивност

Необходими са били стотици тестове, преди лабораториите на Dior да успеят да създадат фина, ултранежна пудра, която е невероятно мека и лека. Тя дава възможност за безпрецедентно нанасяне, което може да се надгражда и също така се слива безпроблемно с кожата.

Новият процес на формулиране на сатенените и холографските покрития се основава на 2 стъпки:

 • Подбор на пигменти за перфектно сливане с кожата, по-добро прилепване, максимална фиксация и напълно равномерно нанасяне.
 • Овлажняване на пудрите, за да се запази действието им, интензивността им, кремообразната им текстура и плъзгането им.

Dior добавя перлени частици в сърцевината на тази пудра от следващо поколение и благодарение на забележителната им структура те отразяват светлината във всички посоки и карат цвета да блести.
21 дълготрайни ултрапигментирани цвята с четири сензационни, още по-кутюрни покрития

Благодарение на невероятно фините пигменти и селекцията от създадени по мярка цветове, Rouge Blush осигурява безкрайно надграждащ се грим - от нюд до по-наситен. Гамата от 21 ултрапигментирани нюанса, създадена от Питър Филипс, позволява на всеки от тях да се слее безпроблемно с кожата, за да се получи жив тен, който се задържа до късно през нощта.

21 нюанса се предлагат в 4 покрития, които символизират рутината на Dior Forever:
 • МАТТЕ - за изтънчен и изключително естествен цвят
 • SATIN - за свеж вид, деликатно излъчване и естествено сияен тен
 • SHIMMER - перлен, за обличане на скулите в преливащ блясък
 • HOLOGRAPHIC - безпрецедентно покритие, изпълнено с перли с холографски ефект за многоизмерен блясък и прозрачен цвят

4 it-оттенъка отбелязват тези 4 уникални покрития:
 • 100 NUDE LOOK - перфектната комбинация от розово и бежово за обличане на тена в универсален розов "nude" цвят с кадифен ефект
 • 028 ACTRICE - неустоим, сияен, сатенен коралов цвят
 • 219 ROSE MONTAIGNE - емблематично розово, богато на фини перли за фино преливащо покритие
 • 601 HOLOGRAM - за подчертаване на скулите с докосване на холографско розово.
Исках компактен руж, който да не смущава. С Rouge Blush всяка жена може да изгради цвят - от ултраестествен, почти невидим, до наистина наситен. Някои жени ще експериментират с професионални техники, докато други ще се забавляват да нанасят цвета, където пожелаят - с
докосване на носа, под очите или върху клепачите и т.н. А нанасянето му е също толкова лесно и приятно.
Питър Филипс
Нов дизайн на калъфа и многофункционална четка

Опаковката на ружа Rouge Blush придобива ново очарование в още по-тънък формат. Новият му сребърен бутон отваря кутийката, за да разкрие щедра по формат силно пигментирана пудра, която е по-сияйна от всякога. Четката също е преосмислена: нейният наклонен ръб е проектиран така, че да улавя точното количество пудра и да се адаптира към различните зони на лицето. Тя дава възможност за нанасяне както на блоков, така и на смесен цвят, за да се постигне желаният резултат.
СИЯЙНА ЖЕНСТВЕНОСТ
В продължение на последната кампания Dior Forever, къщата празнува сестринството, красотата и природата. Заснет изцяло на открито, филмът представя актьорите Аня Тейлър Джой и Яра Шахиди, заедно с моделите Джиали Жао, Мати Фал и Фернанда Оливейра. Тези лъчезарни и силни личности са обединени от връзката Forever. Играта на светлината грациозно разкрива кожата на всяка от тях в уникална визия за съвременната женственост, създадена от фотографа Камила Акънс и режисьора Дамиен Крисл.

В отражение на Dior Forever тази ослепителна кампания е ангажимент към индивидуалността и неповторимостта на всяка една жена.
КРАСОТА