ПАРТНЬОРИ
10%,  за билетите на събитието ''Ден на жената предприемач 2022''

10 % отстъпка за събитието Ден на жената предприемач 2022 година


От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!

Казвам се Десислава Авджиева и съм и съм създател наBrand Success- академия за изграждане на личен и корпоративен бранд. В същото време съм стратегически мениджър по развитието на ''Ден на жената предприемач 2022 година''.

Дами, щастлива съм да споделя с вас, възможността да се възползвате от специална отстъпка от 10%, за билетите на събитието ''Ден на жената предприемач 2022'' - с код SELENA10.

Събитието е подходящо за дами, които са на ръководни позиции и такива, които имат собствен бизнес. Освен жени предприемачи, участие могат да вземат мъже и жени от корпоративния бизнес и сфери като шоубизнес, медийни комуникации, спорт, технологии, култура, здравеопазване,образование и други.

Мотото на събитието е ''Жената в различните ѝ роли''.

Тази година специално участие ще вземе Великолепната Йордана Димитрова. Заедно с друга Дама от "Клуб Великолепната Жена" - Емилия Георгиева, ще бъдат лектори на обучителен модул с тема: „Личен стил и визуален имидж. Как да създадем свой собствен бизнес стил?“

Програмата на събитието, може да разгледате тук:
wed.selenabulgaria.com


''Денят на жената предприемач'' (WED) представлява движение, което продължава да е активно през цялата година в подкрепа на жените предприемачи по цял свят. WED вдъхновява жени – лидери, иноватори и предприемачи да развият своите старт-ъпи, да стимулират икономическото и социално развитие на общностите, в които живеят.

"Денят на жената предприемач" се празнува в 144 държави и 110 университета и институти по цял свят, за да подпомогне промяната и развитието на 250 милиона момичета, които живеят в бедност.

Десислава Авджиева

В България „Денят на жената предприемач“ се организира от Асоциацията на жените предприемачи в България „Селена“.

Тази година събитието ще се случи на 24-ти ноември в Гранд Хотел Милениум. През деня ще има пет обучителни модула и бизнес изложение, а вечерта ще бъдат представени за първи път - мини театрален спектакъл и ескейп игра по идея на Десислава Авджиева, за разработването и реализацията на които тя се е доверила на едни от най-добрите професионалисти в България. В допълнение е разработена нетуъркинг платформа, в която една седмица след събитието всеки гост ще може да се свърже с желани контакти.

Очакваме Ви!
За повече информация:
wed.selenabulgaria.com

Обучение Конференция