КЛУБ
Запознайте се с великолепната Биляна Тодорова

Запознайте се с великолепната Биляна Тодорова


Подслаждам живота Ви!
Аз съм създател и собственик на брандовете за шоколад – 1 Meter Chocolate, 1/2 Meter Chocolate, Tsar Chocolate.
Произвеждаме ръчно изработени шоколади, направени изцяло от естествени съставки и подходящи за атрактивен подарък по всякакъв повод вместо цветя, бонбони и бутилки алкохол.

КОНТАКТИ:
Биляна Тодорова
Телефон: +359 887 591 312
Email: info@1meterchocolate.com
www.1meterchocolate.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Биляна Тодорова, 1 Meter Chocolate

ВИЗИТКА:

Биляна Тодорова е бизнес дама и предприемач. Тя е създател и собственик на брандовете 1 Meter Chocolate и 1/2MeterChocolate – уникални, ръчно изработени еднометрови шоколади, направени изцяло от естествени съставки и подходящи за атрактивен подарък по всякакъв повод вместо цветя, бонбони и бутилки алкохол.

Заедно със своя партньор в живота ръководи и Blagodaria.bg - иновативна компания за комплексни услуги, имаща за цел да облекчи ежедневието на работещите и заети хора от всички сектори, като им предлага атрактивни пакети за хранене, пазаруване и грижа и поддръжка на дома. Компанията е фокусирана в предлагането на здравословна алтернатива за изхранване на цялото семейство, съобразено с индивидуалните нужди на всеки негов член и помощ в пазаруването. Всичките им услуги са пряко обвързани със социални каузи, подкрепящи хората в неравностойно положение и нуждаещи се, както и различни значими социални проекти. Пакетните предложения са съхраняващи околната среда и с минимални отпадъци и разход на енергия.

По време на първия локдаун, Биляна и съпругът й създават и Фондация Благодарител, която предоставя помощ на нуждаещи се в кризисни центрове и социални домове като им дарява топла храна. Двамата развиват заедно активна благотворителна дейност и ежеседмично даряват храна на нуждаещите се.

Биляна е завършила „Връзки с обществеността“ и „Публична администрация“ и има допълнителна квалификация по Финансов мениджмънт. Работила е дълги години като ПР експерт в държавната и корпоративната сфера, а след това е била Директор „Конгресен и инсентив туризъм“ в „Албена“ АД.

В личен план – в щастливо и спокойно партньорство и съжителство и с пораснал син, който е студент по Стоматология.

Биляна е творческа личност и човек, който не е забравил и вярва в силата на думи като чест, благородство, доброта, съпричастност и емпатия. Интересува се активно от личностно развитие и духовен растеж и посвещава на тях ежедневните си сутрешни ритуали.

Въпреки натовареното ежедневие, тя успява да отдели време за любимите си занимания, включващи йога, разходки сред природата, книгите и хубаво вино, в компанията на позитивни хора.

Биляна Тодорова, 1 Meter Chocolate


Отзив "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

Имах удоволствието да изкарам 3 месечната Академия по Великолепие на "Кръгът на Великолепната Жена", организиран и ръководен от Йордана Димитрова.
Всъщност, програмата е чудесен наръчник по развиване на осъзнатост и любов към себе си. Единствено когато ги постигнеш се приемаш такава, каквато си и започваш да залагаш и вадиш на показ силните си и хубави черти, които отговарят на твоята автентичност и ценностна система. Не познавам по-привлекателно за мъжете качество на жената - от това да е усмихната, уверена в себе и наслаждаваща и радваща се на живота. Такава жена свети и привлича енергийно всеки по пътя си!
На това учи Йордана жените и аз много се радвам как тя успява да извади наистина най-доброто от нас и да ни го даде като наша сила и предимство.

Сертификат Биляна Тодорова

Йордана Димитрова и Биляна Тодорова

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София