ПАРТНЬОРИ

От 5 % до 15 % отстъпка при д-р Анна Йорданова - Eurodiet

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!

Дами, казвам се д-р Анна Йорданова и съм лекар със специалност ''Хранене и Диететика''.
Завършила съм медицина в Медицински Университет - София. Обучавала съм се и в Медицински Университет Варшава, Полша. Придобих медицинската специалност „Хранене и Диететика“ в Катедра по Хранене, Медицинска Екология и Хигиена в МУ София. Аз съм Медицински директор и Главен консултант на Евродиет за България от 2010 година.

Професионалните ми интереси са в областта на затлъстяването, лечебно и профилактично хранене на индивидуално и национално ниво. Редовен делегат и лектор съм в национални и международни конгреси и участва в емблематичния „Европейски конгрес по затлъстяване“ в Истанбул и в София. Провеждам профилактични семинари на корпорации с цел подобряване на здравето и жизнеността на мениджърите и служители. Провеждам сертифицирани обучения по хранене за професионалисти, както и онлайн програми за „Правилно хранене и здравословен начин на живот“ на пациенти.

Великолепни дами, специално за Вас предоставям отстъпка от:

  • 5% за храни от еurodiet
  • 10% за добавки от eurodiet
  • 15% за консултация с д-р Анна Йорданова

Може да се възползвате от отстъпката с кодова дума: #Великолепната Жена

За поръчка на продукти се обадите на телефон: 0886131180

Консултацията на живо включва преглед с измерване на 9 показателя на специален уред наречен импеданс. Измерват се всички показатели на телесния състав.

За консултация с Д-р Анна Йорданова, може да се свържете с нея на телефон: 0886813433

Валидност на отстъпката до 31.12.2023г.
Евродиет представлява метод за редукция на теглото под медицински контрол с помощта на специална диетична и много вкусна храна. Създадена е с цел намаляване на обиколките на талия и тегло, и също така за диабетици - с цел намаляването нивата на кръвна захар, холестерол, чернодробни ензими.
Сред ефектите от отслабването, с тази специална храна, е и намаляването на целулита, намаляване на обиколките - равномерно в тялото. Тъй като качеството на храните е изключително високо има още множество благоприятни ефекти върху здравето и по-специално на храносмилателния тракт.
Поради съдържанието на естествени протеини от най-висококачествен произход, има значително подобрение на имунитета. Тоест освен красиви ще сте и здрави.
За повече информация:
Телефон: +359 886 813 433
eurodiet.com
Здраве