ТЕНДЕНЦИИ
Елегантни абитуриентски рокли

Кои са модерните абитуриентски рокли през 2022 година?

Великолепната Жена

Балът е едно от на-значимите събития в живота на една млада Дама! Всяко момиче си мечтае за най-прекрасната рокля, която да подчертае красотата и през тази толкова специална вечер!
Акцент при абитуриентските рокли и през тази година са цепките, а също и голите гърбове с нови детайли като „спагети връзки“, нежни сатенени каишки, които се появяват на деколтето, от страни и на гърба, кристални ресни и големи бродирани елементи като цветя и пеперуди. Материите са леки и ефирни – естествена коприна, шифон, стреч копринен сатен, стреч мрежа с миниатюрни кристали и фина като паяжина дантела.
Официалните и коктейлни тоалети са предимно в елегантни по тялото кройки или в линия – „А“. Цветовете са оранжева целувка, морска вибрация, сребърно сияние, изумруден блясък и нюансите от „Алиса в страната на чудесата“ – ярките нюанси и вечното черно.


Колекции 2022 на световноизвестните дизайнерски къщи - Sherri Hill, Marchesa, Pronovias, Vera Wang и Alyce Paris са налични в Bridal Fashion и очакват почитателите на високия клас тоалети с безупречни кройки, иновативен дизайн и висококачествени материи.
Официалните рокли са изработени в няколко силуета – „модерна русалка“ (Sherri Hill, Alyce Paris), „ефирна фея“ (Vera Wang, Marchesa) и „приказна принцеса“ (Pronovias, Sherri Hill, Alyce Paris).

Йордана Димитрова и Анелия Петкова, Bridal Fashion.

Дами, казвам се Анелия Петкова и за мен е удоволствие да Ви поканя в моя бутик за абитуриентски, официални и булчински рокли Bridal Fashion

Снимки: Bridal Fashion.
Автор: Анелия Петкова.

Великолепната Жена
МОДА