КЛУБ
Запознайте се с великолепната Пенка Колева

Запознайте се с великолепната Пенка Колева


Осигурявам спокоен сън на собствениците на бизнес!
Аз съм счетоводител и сертифициран ISO одитор.
Като счетоводител, работещ с големи международни компании мога да Ви бъда полезна с отличната организация на финансово - счетоводната дейност на вашата компания и данъчни съвети / консултации.
В допълнение като сертифициран ISO одитор мога да Ви бъда полезна с консултантски услуги по внедряване, поддържане и одитиране на система за управление по качеството на вашата компания в съответствие с международните и европейски стандарти.

КОНТАКТИ:
Пенка Колева
Телефон + 359 896 67 57 60
E-mail: penka_t.koleva@abv.bg
Linkedin: Penka KolevaПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Пенка Колева, ''KPMG България''


ВИЗИТКА:

Пенка Колева е очарователна и харизматична дама. Завършила е магистърска степен по „Счетоводство и контрол“ и „Корпоративни финанси“ в Икономически университет – град Варна. Има дългогодишен професионален опит в големи български компании, както и международни компании с дейност в сферата на консултантски, одиторски и счетоводни услуги. Работи като счетоводител в KPMG България.

Като продължение на професионалното си развитие, през миналата година записва професионална квалификация ACCA към Английския институт на дипломираните експерт счетоводители.

Притежава сертификат за водещ одитор по стандарт ISO 9001 Системи за управление на качеството. Тук по - любопитното е, че преди няколко години съвместно с мениджърския екип на ПФК „Лудогорец“ е работила по разработване и внедряване на система за управление на качеството в Клуба. С нейна помощ той става първият футболен клуб в България, сертифициран по стандарт ISO 9001.

Интересите й са насочени в сферата на финансово – счетоводните анализи, изготвяне на финансови отчети съгласно изискванията на Международните стандарти за финансово отчитане и решение на казуси в съответствие с изискванията на данъчното законодателство – ЗДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ и други.

В свободното си време Пепи изкачва стълби за личностно развитие и често се намира на онова великолепно място, където умът среща сърцето! Обича да отделя време за себе си, спорт, разходки, пътувания, книги и качествено време за любимите и близките и хора.

Пенка Колева, ''KPMG България''


Отзив ''Код Великолепна''

Отдавна се възхищавам на г-жа Йордана Димитрова и съм благодарна, че имах възможността лично да се запозная с нея и да участвам в програмата „Код Великолепна“.
Сърдечно благодаря на Йордана Димитрова за споделените знания, подкрепата, топлото отношение, личният й пример и всеотдайността, с която ни поведе по пътя на изграждането на личен имидж, бранд и нашето Великолепно Аз по време на програмата „Код Великолепна“! Личният имидж и бранд ни изграждат като по - добри личности и правят живота ни по - осъзнат, красив и пълноценен!
За мен е чест и привилегия, че Вселената ме срещна със стойностна личност, като теб Йордана!


Пенка Колева ,''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Пенка Колева ,''Клуб Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София Варна