СПОДЕЛЕНО

Водата, която има силата да промени качеството на Вашия живот

Преди повече от 50 години японците са открили начин как да върнат качествата на водата такава, каквато е била преди планетата ни да бъде замърсена. Създават технология, която превръща обикновената вода от чешмата в животворяща сила, трансформираща стреса в здраве и енергия.

Канген водата е пречистена, преструктурирана в комбинация с антиоксиданти и алкалност, богата на водород - качества открити от учените в чудотворните извори на: Лурд - Франция, Тлакоте - Мексико, Норденау - Германия.
Повече за Канген водата и нейните качества, ни разказва Чавдар Радков.
Чавдар, работил си дълги години за една от водещите компании в България, за бутилиране на минерална вода. Сега отново си в тази сфера, но вече се занимаваш с машини за вода. Как се стигна до тук?

През годините научих много за водата, процеса на бутилиране, местата за съхранение и така нататък. Водата е на второ място по важност за човешкия организъм и е от изключително значение не просто да пием някаква, а каква вода пием и ползваме! Проучих различните видове машини за домашна употреба и установих, че най-доброто решение за мен и близките ми е Канген. Самото име на японски се състои от две думи – Кан Ген, което означава: Връщане към първоначалното!
Защо водата е толкова важна за нас?

Много хора не знаят, че водата предотвратява стреса, тревогата и депресията. Възстановява нормалния сън, осигурява придвижването на всички вещества в организма, извежда токсичните отпадъци и ги доставя в черния дроб и бъбреците за окончателното им изхвърляне. Помага при умора и дава енергия. Прави кожата гладка, предотвратява стареенето и е най-доброто средство за намаляване на теглото. Водата защитава ДНК-то от повреди и увеличава ефективността на възстановителните процеси. Намалява предменструалните болки и топлите вълни. Служи за основен смазващ елемент в ставите, предотвратява артритите и болките в кръста. Предпазва артериите от запушване и е най-важният елемент в системата на охлаждане и отопление на тялото. Водата е необходима за ефективното производство на всички невротрансмитери, включително серотонина, за всички произвеждани хормони, дори на мелатонина. Мога да изброявам още дълго подобни важни факти, но истината е, че всеки един човек трябва да се информира за качествата на водата, която консумира! Колко от хората четат етикетите на минералната вода, която ежедневно си купуват?
С какво се отличава Канген от всички останали машини за вода на пазара?

Енаджик – фирмата производител на Канген машините, имат множество златни медали и отличия през годините. Те са сертифицирани, като медицински уреди и правят седем вида Ph - два от които липсват в природата: 2.5 и 11.5 Ph. Дефакто, когато човек реши да има такава машина, придобива седем. Различните води имат богато приложение: пиене, изкисване на плодове, зеленчуци и меса, бюти вода с Ph на кожата, дезинфекция и още много други. Канген водата хидратира клетките на мозъка за 3 минути и до 10 минути цялото тяло, а то се състои от над 100 трилиона клетки.
Чували сме, че покупката на такава машина е скъпа инвестиция. Как преодоляваш възражението на клиентите относно цената?

Аз бих казал, че това е по-скоро инвестиция в здравето на цялото семейство. Хората сме много различни. Ако говоря с младеж на 20 години, който не го е боляла дори и главата, трудно ще приеме сумата ''за една вода'', освен ако не е здравословно ориентиран и осъзнат. За него машината ще е скъпа. От друга страна, често попадам на хора, за които няма значение цената, щом става въпрос за качество и здраве. Любими, обаче са ми пушачите, на които машината им е скъпа, при условие, че я има на изплащане срещу 1 кутия цигари на ден! Но както казах, хората сме различни!
Какви са бъдещите ти планове?

Каквито са били от самото начало – приел съм бизнеса като мисия, да информирам, колкото се може повече хора за важността на водата и да ги запозная с ползите на Канген.
Йордана, благодаря ти за поканата да споделя за качествата на водата Kangen! Пожелавам на теб, екипа ти и на всички Великолепни дами – здраве и красота, отвън и отвътре!
За повече информация:
Чавдар Радков
Телефон: +359897727286
Е-mail: kangen_life@abv.bg
Facebook: KangenLife

Здраве