ТЕНДЕНЦИИ
Dior Capture Totale HYALUSHOT – новия върховен съюзник на перфектната кожа!

Dior Capture Totale HYALUSHOT – новия върховен съюзник на перфектната кожа!

По пътя към младежката кожа без бръчки

Поддържане на гладка и плътна кожа, намаляване на появата на фини линии и бръчки, и максимално забавяне на формиращите се в момента признаци на стареене - това са причините, поради които все повече жени и мъже се обръщат към процедурите предлагани от специалистите по естетична медицина.

Според наблюденията, всеки един от трима души в света, прибягват до медицински естетични процедури преди 40-годишна възраст, с цел справяне с бръчките и фините линии. За да бъде постигнато това едно от най-търсените решения е инжектирането на хиалуронова киселина. Тази процедура обаче има няколко недостатъка: може да бъде болезнена и скъпа, изискват се няколко дни, преди да се види крайния резултат и крие риска да заличи характера на лицето, като замрази движенията и израженията му.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е молекула от съществено значение за младостта на кожата, която обаче е изключително нетрайна. Естествено присъстваща в организма, хиалуроновата киселина е ключов елемент за поддържане на младостта и красотата на кожата: тя помага за овлажняването, видимото изпъване и съживяването на кожата в дълбочина. Синтезирана в клетките на кожата, тази хидрофилна молекула е способна да задържа почти 1000 пъти повече вода от теглото си.

Всички тези качества правят Хиалуроновата киселина емблематична съставка в протоколите за медицинска естетика. Но проблемът е, че дори от съществено значение за жизнеността на кожата, тя има много кратък живот - синтезът на хиалуроновата киселина спада със 75% само за 30 години
Науката на Диор искаше да намери решение точно на този феномен.

ОТКРИТИЕТО НА ЛАБОРАТОРИИ DIOR

Загубата на способност за прикрепване на кожни стволови клетки е в основата на загубата на хиалуронова киселина и образуването на бръчки. В продължение на 23 години изследвания на ролята на стволовите клетки в процеса на стареене на кожата, науката на Dior направи важно откритие - с
възрастта стволовите клетки губят прикрепването си в дермо-епидермалната връзкa, което води до нейното увреждане и до ускоряване на естественото й разграждане. Това явление постепенно води до дехидратация на кожата и до появата, а след това и до натрупването на бръчки.

Това ново разбиране за стареенето на кожата направи възможно постигането на значителна иновация: науката на Dior откри начин да укрепи стволовите клетки на ниво дермо-епидермалната връзкa и по този начин да намали влошаването и загубата на хиалуронова киселина. С това откритие Dior отваря нова врата към възможността за обрат на видимите признаци на времето и улавяне на бъдещето.

DIOR CAPTURE TOTALE HYALUSHOT
Концентрат на мощни активни съставки

С прецизно нанасяне за всяка бръчка Dior разширява границите на грижата за кожата и разкрива
Dior capture totale hyalushot: първото интензивно решение на Dior за незабавна и продължителна видима трансформация на кожата.
  • Патентован от Dior комплекс от два вида хиалуронова киселина за незабавно запълващо действие - формулата на hyalushot комбинира две хиалуронови киселини с високо и ниско молекулно тегло, за да укрепи кожната бариера и да задържи водата. Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло е разработена в омрежена форма, поради което тя е по-устойчива на разграждане от обикновената хиалуронова киселина. Продължителността на живота ѝ в сърцето на епидермиса е тройно. Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло е избрана заради способността ѝ да прониква по-дълбоко в епидермиса, където подпомага регенерацията му.

  • Екстракт от лонгоза - регенериращата сила на мулти-ферментирала лонгоза за видима и трайна младост отглеждана в градината на Dior в Мадагаскар и притежаваща регенериращи свойства. Лонгозата е емблематичното растение на capture totale. Наситена лонгоза, обогатена с 85 молекули против стареене, подобрява закрепването на стволовите клетки. Това осигурява по-добро сцепление в дермо-епидермалната връзка, подобно на клетъчна стена, която действа срещу бързата загуба на хиалуронова киселина към дермата.

  • Формулата има моментален стягащ ефект с оптимален комфорт - вярна на стандартите за съвършенство на Dior, формулата на hyalushot изисква 120 теста, за да осигури максимална ефективност. За да постигне това, тя включва и комбинация от растителни полимери с незабавен стягащ ефект. Ежедневно лицето е подложено на повече от 10 000 движения, които отслабват еластичността на кожата.

  • Хай-тек дизайн за 200 пъти по-прецизно нанасяне за още по-таргетиран резултат - елегантният дизайн на capture totale hyalushot е вдъхновен от света на медицинската естетика. Тънкият му апликатор е удължен със свръхтънък накрайник, така че да се насочи перфектно към 8-те типа бръчки и да нанесе третирането точно във вдлъбнатините и гънките на кожата на лицето. Лесна, бърза и ефективна техника на нанасяне за впечатляващ и незабавен резултат.

  • 45% по-малко бръчки само за 4 часа - със своята безпрецедентна мощност, capture totale hyalushot е и допълнително решение към професионалните процедури. 89% от жените смятат, че използването на hyalushot удължава ефективността на професионалните им процедури.

НАЙ-ДОБРОТО МЛАДЕЖКО ДУО:
LE SERUM & НОВИЯ HYALUSHOT

Подсилена ефективност със серума capture totale. Само за един месец кожата е два пъти по-гладка и младежки сияйна. Клинично тестван с доказана ефективност върху:

  • 6 фототипа
  • жени и мъже
  • изключително широк възрастов диапазон
  • всички типове кожа, дори най-чувствителната
  • 8те основни вида бръчки

Съставен от 97 % съставки с естествен произход, неговият ултрависоко ефективен състав разкрива мекота на ежедневна база. Съдържащ еквивалента на три инжекции хиалуронова киселина и действащ върху различни зони на лицето, белязани от бръчки, този " младежки шот" е на цена, приблизително четири пъти по-ниска от цената на една професионална инжекция. В перфектно отражение на желанията за красота на различните поколения, capture totale hyalushot прави мечтата за кожа, която винаги изглежда гладка, съвършена и млада, по-достъпна от всякога.

Благодарение на преносимия си формат hyalushot е създаден, за да ви съпътства ежедневно. Дръжте го близо до себе си за ретуширане с незабавни резултати по всяко време на деня. Нанасяйте върху грима без риск да размажете фон дьо тена си.

Да изрази пълната ефективност на Hyalushot и своята визия за универсална красота Dior избра Jisoo

Иконичната корейска к-поп звезда e посланик на модата и красотата в къщата на Dior.
Mногостранно надарената изпълнителка перфектно въплъщава духа на hyalushot: бързият ѝ живот и кариерата ѝ изискват перфектна кожа. Чиста ефективност, концентрирана в преносима тубичка, hyalushot е нейният съюзник за моментална страхотна красота, навсякъде и по всяко време.
КРАСОТА