ПАРТНЬОРИ
10 % отстъпка за хранителна добавка Mira's Keto Berry

10 % отстъпка за хранителна добавка за отслабване Mira's Keto Berry

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!
Казвам се Мирослава Велева-Радкова - писател, сертифицирам женски треньор, НЛП мастер, международен коуч и говорител, вдъхновяващ трансформационен лидер.

Създадох моя авторска хранителна добавка Mira's Keto Berry като преди това тествах множество добавки, по пътя в борбата ми с наднорменото тегло. След месеци проучване на популярни и работещи натурални съставки стигнах до извода, че съчетанието от три сами по себе си популярни продукта, биха били вълшебното хапче за което всяка жена мечтае.
Дами, за всички Вас с голямо удоволствие предоставям отстъпка от 10 % за моята хранителна добавка Mira's Keto Berry с промокод: VELIKOLEPNA10

За първите десет поръчали ще има подарък - 30 минутна консултация с мен за да разберете как аз постигнах тези резултати.
Вълшебните съставки в продукта Mira's Keto Berry са три, а аз избрах да ги смеся в един уникален продукт, който няма аналог на пазара.

1.Номер едно в състава са Малиновите кетони - те съдействат за ефективно намаляване на теглото чрез ускоряване на метаболизма. С тяхна помощ се задейства механизмът за топене на натрупаните мазнини. Освен за отслабване, малиновите кетони имат и други ползи: потискат апетита и чувството за глад, подобряват имунитета, защитават черния дроб, дават енергия и борят умората. Не съдържат глутен и лактоза.

2.Втората натурална съставка е добре познатият и популярен Джинджифил, който оказва диуретичен ефект, стимулира извеждането на задържаните течности и предпазва от възпаления.

3.Третата все още не толкова позната, но пък много ефективна съставка се нароча Бентонит. Това е инересен природен продукт, който има естествени находища в България и е познат още като смектит.
Ако се вдъхновихте да я изпробвате Mira's Keto Berry, ми пишете на лично съобщение за повече информация и поръчка.
За повече информация:
Мирослава Велева-Радкова
MIRELAND
Facebook: Mireland
Facebook: Miroslava Veleva-Radkova
www.mirelandbg.com
Здраве Красота