НОВИНИ

Награда от Bright Awards за Академия ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена

Зам-министърката на туризма и официални лица раздадоха наградите за бизнес и туризъм Bright Awards

На бляскава пролетна церемония в хотел "Маринела" бяха раздадени наградите за бизнес и туризъм "Spring Bright Awards", в общо 12 категории.

Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на повече от 20 медии.

Церемонията беше в помощ на семейства с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури.
Йордана Димитрова, Spring Bright Awards
Spring Bright Awards
Spring Bright Awards
Главната редакторка на женската медия Woman.bg Цвета Герчева награди "Академия Великолепната жена" и лично създателката г-жа Йордана Димитрова - Експерт по личен имидж и бранд.

Йордана Димитрова посвети наградата на Дамите, преминали Академия Великолепната Жена, някои от които присъстваха в залата, и са нейното вдъхновение и мотиватор да продължава да създава Мастър класове и събития, посветени на съвременната жена, която е елегантна и вътрешно и външно!
Цвета Герчева и Йордана Димитрова
Йордана Димитрова, Великолепната Жена
Spring Bright Awards
Сред наградените беше и една от Дамите, преминали Академия Великолепната Жена - Десислава Иванова, която получи статуетката в категория МОДА, подкатегория чанти и обувки за Galdini shoes. Наградата връчи Роксана Рок от Хайлайф.
Роксана Рок и Десислава Иванова
Десислава Иванова, Galdini shoes
Снимки: ХАЙЛАЙФ

Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
НОВИНИ