КЛУБ
Запознайте се с великолепната Анна Хабре

Запознайте се с великолепната Анна Хабре


Аз съм Анна и правя света по-цветен!
Аз съм сертифициран Имидж консултант и се занимавам с анализ на цветовете, които са най-подходящи за теб, както и с определяне на Личния ти стил на обличане.
Мога да бъда до теб в този вълнуващ път на себеоткриване!

КОНТАКТИ:
Анна Хабре
Телефон: +359 878 220 531
Еmail:;anna.habre@yahoo.com
www.annahabre.comПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Анна Хабре, Цветови анализ


ВИЗИТКА:

В последните 15 години Анна се занимава с управление на международни програми и проекти в ИТ сферата, като сертифициран програмен и проджект мениджър.
Преди няколко години преминава обучение по Цветови анализ и Личен стил на обличане и сега активно се занимава с това. Управлението на програми и проекти я учи как да управлява дейностите си планирано и организирано, но винаги е усещала нуждата от красота и чувственост в работата. Така, пътят и я отвежда към това, което е търсела. Записва се на курсове за Цветови анализ и Личен стил на обличане и скоро след това започва да практикува.

Работата и с хората, обаче, започва да я води в посока неподозирана за нея, а именно – психологията на цветовете и стила, като част от същността на клиента. Така работата и се превръща в нещо специално, което нейните клиенти преживяват. Поглед навътре и себеприемане, освен красота отвън.

Анна споделя свободното си време с най-близките до нейното сърце, наслаждавайки се на природата, вкусната храна и музиката. Обожава да пътува и да намира интересни места и хора.

Личностното развитие за Анна е от особена важност. Тя вярва, че осъзнатоста е много важен аспект от това кой наистина си ти. За себе си тя открива, че любовта и истината са важнa част от нейната душевност. Учи за тях от предизвикателствата, които среща по пътя си и се стреми да си отговаря на въпроса – Защо това ми се случва и какво в мен е довело до тази ситуация? Отговорите я свързват с нейната същност на жена, майка, приятел, професионалист и любима.

Анна Хабре, Цветови анализОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА“

Йордана ми предложи една допълнителна гледна точка за великолепието, което всяка една от нас притежава. Имаше въпроси, които ме накараха дълбоко да се замисля къде съм и какво се случва с мен. Част от пътя ми на себеопознаване на моята женска същност. Благодарна съм, че живота ме насочи и в тази посока, от която получих ценна информация за мен.
Благодаря ти, Йордана!Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София Банско