КЛУБ
Запознайте се с великолепната Моника Пенчева

Запознайте се с великолепната Моника Пенчева


Мога да накарам всеки да се чувства у дома си!
Аз съм дипломиран архитект с афинитет към интериорния дизайн. Запозната съм, както с най-новите тенденции в проектирането, така и с нормативната уредба при изготвянето на инвестиционни проекти.
Мога да ви бъда верен спътник в създаването на дома, за който винаги сте мечтали - от белия лист до финалния шрих!


КОНТАКТИ:
Моника Пенчева
Телефон: +359898996039
Email:m_pencheva@proarch-bg.com
www.proarch-bg.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Моника Пенчева, Pro Arch


ВИЗИТКА:

Моника се определя, като щастлив човек. Съпруга и майка на две прекрасни деца, сбъднала детската си мечта - да бъде архитект. До себе си има любящ съпруг, с който споделят обща професия. За него казва, че е открила сродната си душа и това и дава спокойствие и увереност да върви напред.

Цени вкусната храна, хубавото вино, красивите места и незабравимите преживявания. Обича топлината на домашния уют, времето прекарано със семейството и хубавите книги. Релаксира качествено в своята собствена компания, която през последните няколко години се е превърнала в лукс.

Цени красотата във всичките и форми, като за своя професия избира архитектурата. От 15 години се развива в голямо архитектурно бюро, където е участвала в редица знакови проекти, сред които Парадайс център, Представителство на Европейската комисия и Европейския парламент в България, редица частни и инвестиционни проекти. През 2016г., съвместно със свои колеги, печели архитектурен конкурс за изграждане на парк в родния и град. Този проект е донесъл за Моника най-голямо удовлетворение и признание - номинация в Сграда на годината 2018, в категория Инфраструктурно строителство, както и награда за Landscape Architecture в Big SEE Architectural Awards 2019.
Въпреки това интересите и са насочени най-вече към жилищната архитектура, интериорния дизайн и функционалното планиране на пространствата. Основен мотив в работата и с частни клиенти е, да се опита да погледне света през техните очи. Опознавайки ги, да създаде проект „по мярка“, задоволяващ всички потребности на обитателите си. Избягва да робува на модните тенденции, а се старае да ги използва при създаването на функционални и устойчиви проекти.

Моника се счита за диалогичен и отзивчив човек. Това че е подредена, дисциплинирана и отговорна определя като свои силни страни. Най-силно я мотивира личното удовлетворение. Не би направила компромис с принципите си и качеството във всичко, което прави. Старае се да покрие очакванията към съвременната жена, но преди всичко остава вярна на себе си и своите разбирания за живота.

Моника Пенчева, Pro Arch


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА“

Благодарна съм на Йордана, че ми даде възможност да бъда част от това приключение. Темите бяха разнообразни, всеобхватни и интересни. Пред мен се откриха много нови хоризонти, които нямам търпение да опозная. Макар и косвено се докоснах до наистина великолепни дами, всяка от тях доказала се в своята област, които истински ме вдъхновяват. Тези три месеца за мен бяха пътуване, по време на което научих много, взех много, оставих много и разбрах, че ако човек иска да бъде най-добрата версия на себе си, нищо не може да го спре!

Моника Пенчева, Клуб "Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Моника Пенчева, Клуб "Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София