КЛУБ
Запознайте се с великолепната Цветелина Тодорова

Запознайте се с великолепната Цветелина Тодорова


Аз съм вашата мотивационна фея!
Връщам Ви към позитивното мислене.
Правя оздравителни програми с алтернативни методи и обучавам в радостна среда как да подобрите стандарта си на живот и да увеличите доходите си.

КОНТАКТИ:
Телефон: +359 888 604 077
email:tzvetelina.todorova@gmail.com
Facebook: За живота с Цвети
Instagram: FOR LIVE WITH CVETI


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Цветелина Тодорова

ВИЗИТКА:

Цветелина Тодорова забележителна дама, с много професионални дейности и интереси в различни сфери.

През 2007 г. започва самостоятелен бизнес като външен консултант и независим партньор към LR HEALTH AND BEAUTY - международна немска компания, която изцяло е ориентирана към здравето и финансовото благоразположение на хората. За година и половина израства като Бронзов Лидер на организация и през 2009 година, печели първият си автомобилен бонус Мерцедес Е 220, а през 2018г. втори автомобил Мерцедес GLC 220. Това признание постига благодарение на любовта и грижата си към хората. Обича да прави презентации на тема здраве и финансова свобода, как да постигаме целите си и да живеем живота на мечтите си.

Цветелина е пример, вдъхновител и мотиватор за хората, които имат нужда някой да ги насочва. Оказва се, че нейна мисия в живота е да изгражда, обучава и създава Лидери, които напускат нежеланата работа или бизнес и ги вдъхновява, че най- хубавото е “да работим за себе си, да разполагаме с времето си, да живеем в екип в едно позитивно общество, с което се веселим и празнуваме общите успехи на тим билдинги и на сцената на нашите мотивиращи семинари”.

“За мен е огромно удоволствие да получавам благодарности за здравето, с което се сдобиват клиентите ми и техните семейства и деца. А от друга страна съм много щастлива, да подкрепям новите партньори по пътя на успешна кариера в компанията, с която са решили да стартират международен бизнес и най- вече са избрали моята професионална подкрепа и в екип с организацията ми “ЖИВЕЙ МЕЧТИТЕ СИ С НАС”. Истинското удоволствие е, когато заедно сме работили за целите и мечтите на партньора или двойката семейство и те започнат да получават своите желани доходи, връчат им нов автомобил и са аплодирани от цяла България, след което го публикуват и поздравяват в международното ни списание. Тогава съм горд лидер и сърцето ми триумфира'' - казва Цветелина.

Цветелина Тодорова има една дългогодишна мечта, която наскоро реализира. В началото на 2020 г. стартира свое авторско предаване като автор, водещ и продуцент на “ЩУРИ РОДИТЕЛИ” по национална телевизия БЪЛГАРЕ (сега с новото име БГ+).

Наскоро нейното предаване се преструктурира с ново заглавие “ЗА ЖИВОТА С ЦВЕТИ”. Можете да гледате сериите и на двата формата в Youtube. Нейната мисия споделя тя е, да подпомогне колкото се може повече родители да имат хармонична връзка и взаимоотношения с децата си. Съвместно с психолози, педагози и родители дискутират различни теми по възпитанието, които са полезни на зрителите и семействата.

Нейна страст са танците салса, аржентинско танго, народни танци и джаз и Хаус музиката със саксофон. Поредният и нов проект се зароди на едно домашно музикално парти през зимата, след което в края на януари 2022г. организира “Испански оперни песни и аржентинско танго” със сопран Илина Михайлова и тенора от Венецуела - Рейналдо Дроз, който ни вдъхновява със своята китара. Цветелина освен като продуцент, се изявява и като танцьор по страстно Танго с нейния партньор Димитър Лазаров (основател на школа De Fuego).

Като спортна натура - обича планинарството, конната езда, колоездене, плуване, яхтинг, въздушна йога, минерални басейни и танци. Вдъхновява се да организира и събира приятели и нови интересни личности за едно още по-качествено и вълнуващо преживяване и обмен на позитивна енергия. Все още не е семейна, но вече е готова за голямата любов!

Цветелина Тодорова

ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

Клуб “Великолепната жена” и кралица Йордана Димитрова срещнах през есента на 2021г. и бе точно навреме за мен и моето личностно израстване. Имах нужда от нов кръг елегантни дами, така успешни в личен и професионален план. Учим се на стил, маниери, етикет на масата и бизнес среда. Споделяме красиво, изискано време заедно и придобиваме нови класни знания и умения. Благодарна съм и се чувствам привилегирована да съм част от това женско царство!

Цветелина Тодорова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Цветелина Тодорова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София