КЛУБ
Запознайте се с великолепната Поли Велинова

Запознайте се с великолепната Поли Велинова

Грижа се за красотата и стила Ви!
Имам салон за красота и дарявам хората с радост и вдъхновение да живеят една по-красива версия на себе си.
Помагам им да преоткрият и подобрят собствения си стил, лични цветове, съчетания от дрехи, подходящ грим, прическа и маникюр.

КОНТАКТИ:
Поли Велинова
Телефон: 0888371317
Facebook: Салон Полини
Instagram: nail.studio.polini
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Поли Велинова, салон ''Полини''
ВИЗИТКА:

Поли Велинова е собственик на професионален салон за красота и стил, в центъра на столицата. Преди повече от 20 години, с много любов и труд, тя създава своя бизнес - салон ''Полини''

Следвайки своя стремеж към красота и стил, заедно с нарастващата нужда на сегмента от клиенти желаещи да бъдат себе си, без да се налага, да се подлагат на скъпоструващи и инвазивни процедури, Поли предлага една уникална концепция на пазара. Тя съчетава в себе си базова грижа за човека и устойчиво себепознание. Ето защо, в салона на Поли освен регулярните процедури за поддържане на красотата, в натурални и естетични граници, се предлагат и услуги свързани с личен стил и житейски просперитет. Портфолиото от услуги на салона включва: маникюр, педикюр, фризьорство, поставяне на мигли, рефлексотерапия, остеопатия, грим и трансформация на стила чрез цветен анализ и имидж консултации. Предстои колаборация със сертифициран експерт в областта на бизнес хюмън дизайна и лансирането на нови екзистенциални услуги за себепознание и личен просперитет

В личен план, Поли е майка на 5-годишно момиченце, води здравословен начин на живот, обича да учи нови неща и да пътува. В свободното си време спортува, правейки йога и се отдава на занимания свързани с моден дизайн и личен стил.
Поли Велинова, салон ''Полини''
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Срещнах се с Йордана на едно от моите пътувания. Тази среща ме вдъхнови да преоткрия себе си и да инвестирам в своето развитие като се запиша в програмата ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА''. Тази програма е възможност за жената, да развие своята индивидуалност, осъзнатост и любов към себе си. Благодарение на Йордана, аз станах по-добрата версия на жената, която искам да бъда. А също така като майка на дъщеря - пример и модел на подражание, защото децата не слушат какво им говорим, а гледат какво правим.
И сега мога да отговоря на въпроса от първия модул, който тя ни зададе: '' Кой ни вдъхновява?''. Вдъхнови ме Йордана, вдъхновиха ме и всички участнички, защото всяка една от тях, с качествата, които притежава е достойна за уважение и да бъде част от тази Великолепна общност!
Поли Велинова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Поли Велинова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София