НОВИНИ

Бизнесдами, от Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена, в ролята на манекени на Ada Sorrentino

Елегантни тоалети от италианския бранд Ada Sorrentino в Bridal Fashion

Ada Sorrentino е вече в България, ексклузивно в Bridal Fashion. Фирмата е специализирана в производство на качествени тоалети с прецизна изработка, в бутикови лимитирани бройки.

Новата колекция Пролет/Лято 2024 се отличава със свежи цветове – аква, парижко синьо, маслинено зелено, екрю, пясъчно и розов корал.

За представянето на колекцията, в ролята на манекени влязоха Бизнесдами от Клуб "Великолепната Жена" - Татяна Тенева, Красимира Иванова, Мила Томова, Йордана Димитрова, Татяна Хаджийска, Вержиния Иванова, Виолина Йорданова, Анелия Петкова и Анелия Костадинова.

Йордана Димитрова, която е Експерт по личен имидж и бранд и основател на Академия "Великолепната Жена", проведе Мастър клас на Дамите - Елегантен стил, след което упражниха и класовете "Походка и осанка" и "Фотопозиране".

Вижте повече за Академията и програмата:
Код ВЕЛИКОЛЕПНА
Йордана Димитрова, Великолепната Жена
Анелия Петкова, представител на Ada Sorrentino, и собственик на Бутик Bridal Fashion представи колекцията пред Дамите, които получиха и подаръци и от луксозния бутик за парфюми и козметика – Delirium.
Актуални са флоралните принтове като лалета, миниатюрни рози и преливащи нюанси в цветовете на тиренско море. Материите са естествен лен, често допълнително покрит с нежен филм от прозрачни пайети, което минимизира мачкаемостта на материята, естествена коприна в чист състав или съчетана с вискоза и памук, естествен памук, микадо с копринен състав.

Акцент са фините памучни декорации на цветя или бродeрии с копринени конци. Впечатление прави и вътрешната обработка на детайлите. Ръбовете са покрити със сатенени ленти в контрастен, подходящ цвят, а платките са специално оформени.
Анелия Петкова, Bridal Fashion
Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Снимки: Хайлайф