ПРЕПОРЪЧВАМЕ
ТОП 8 любими продукти за здраве и красота от FITLINE

ТОП 8 любими продукти за здраве и красота във FITLINE

Великолепната Жена препоръчва FITLINE

FitLine са хранителни добавки с патентована система за транспорт на хранителните вещества NTC, произведени в Германия, с редица престижни награди в световен мащаб. Те са добавки за хора, насочени към активния и здравословен начин на живот, търсещи качество и ефективност.

Патентованите продукти FitLine оптимизират храненето на съвременния човек като му подсигурява всички необходими активни вещества под формата на приятна напитка за правилното функциониране на неговия организъм. Оптималният прием на хранителни вещества гарантира ползотворна умствена дейност, добра физическа активност, положително настроение и висок имунитет.
Великолепната Жена знае, че грижата за здравето е най-доброто лекарство.
Йордана Димитрова, Великолепната Жена
Здравейте, казвам се Йордана Димитрова и съм специалист по етикет, елегантност, естетика и емоционална интелигентност.

Основател съм на Великолепната Жена.

Често ме питат откъде, какво си купувам, кои места посещавам, как успявам да изглеждам великолепно, какво избирам за дома си, здравето си...?
Днес Ви представям моята селекция ТОП 8 любими продукти за моето здраве от марката FitLine.

Очаква Ви и 20 % отстъпка, поръчайте тук.

1.FitLine Basics

С екстракти от плодове, зеленчуци, житни растения, фибри, живи млечно-кисели бактерии и ензими, както и ценни билкови екстракти от Аюрведа, този продукт осигурява максимална грижа за храносмилателната система. Снабдява организма с хранителни вещества и жизненоважни субстанции, подпомага чревната флора и витализира храносмилателната система.
FitLine Basics

2.FitLine Activize

FitLine Activize оксиплюс осигурява точно тези хранителни вещества, от които нашият организъм се нуждае, за да генерира енергия. Activize поддържа клетките на тялото с осигуряване на допълнителни (жизнено важни) витамини.
FitLine Activize

3.FitLine Restorate

С висококачественото усвояване на калций, магнезий, желязо, калий, цинк, селен, мед, манган, силиций, хром, витамин D и в комбинация с билкови екстракти от Аюрведа, повишаващи абсорбцията, Ресторейт е идеален преди сън.
FitLine Restorate

4.FitLine Antioxy (Zellschutz)

Подбраната комбинация от витамини, провитамин А+, С+, Е и микроелемента селен подпомага имунната система на организма и допринася съществено за запазване на доброто общо здравословно състояние.
FitLine Antioxy (Zellschutz)

5.Fitline Beauty

FitLine Beauty е еликсир за кожата, косата, ноктите и цялата съединителна тъкан. Продуктът съдържа уникална смес от колагенови пептиди, ценни растителни и билкови екстракти и витамини и минерали, които поддържат кожата ви отвътре. С вкусен плодов вкус.
Fitline Beauty

6.FitLine Omega 3+E

FitLine Omega-3+E е уникален комплекс от полиненаситени мастни киселини. Укрепва сърдечно-съдовата система, повишава физическата и умствена работоспособност. Това е първият и единствен в света мицелизиран PUFA продукт, изключителна разработка на учени, с патентована технология и висока ефективност на усвояване до 98%. FitLine Omega-3+E се получава от висококачествено екологично чисто рибено масло от жива риба тон "в дивата природа", с добавка на натурален висококачествен витамин Е.
FitLine Omega 3+E

7.FitLine Q10 Plus

Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания.
FitLine Q10 Plus

8.FitLine ProShape All-in-1

Шейковете ProShape All-in-1 предлагат цялостно заместване на едно или повече хранения, като доставят на организма оптималното количество жизненоважни хранителни вещества при минимум калории, подпомагат метаболизма за спиране и изхвърляне на излишните мазнини от мастните клетки, подпомагат мускулните клетки да се запазят. Пълноценно и балансирано хранене с всички необходими витамини, минерали, фибри.
FitLine ProShape All-in-1
Вземете FitLine с 20 % отстъпка от нашия специалист Анна-Мария. Запишете още сега Вашата безплатна консултация, в която да разберете кои продукти отговарят на Вашите индивидуални нужди.

Консултация

Изберете продукти Фитлайн - здраве за Вас и цялото семейство!
Дамите от Клуб Великолепната Жена се доверяваме на FitLine и подкрепяме активния и здравословен начин на живот!
Йордана Димитрова и Диана Алайкова
Здраве