ПАРТНЬОРИ

ПОДАРЪК участие в групово занятие за емоционална интелигентност от Healthix center

Казвам се Нели Паева и съм обственик на единствения по рода си център в България за изследване и трениране на мозъка и невромодулация ХЕЛТИКС център.

Дами, за всички Вас с голямо удоволствие предоставям подаръчен ваучер за безплатно участие в групово занятие за емоционална интелигентност на стойност 60 лева.

Включите се в някоя от следващите безплатни групи, след предварително записване на телефон 0889/77 99 90 или ни пишете на Вайбър.

Дати за следващите безплатни групи:
  • 11.04.2024 - 16:00 часа
  • 18.04.2024 - 16:00 часа
  • 22.04.2024 - 15:00 часа
  • 09.05.2024 - 16:00 часа
  • 15.05.2024 - 10:00 часа

Може да доведете и приятелка!
Защо е важно да се развие емоционалната интелигентност?

Емоционалната интелигентност е ключ към развитието в личен и професионален план. За развитието на емоционалната интелигентност отговаря център в мозъка, който по време на обучението Вие ще развиете с наша помощ. Освен практическите занятия се използва и апаратура (по желание).

Когато не е развита емоционалната интелигентност човек не умее да разпознава емоциите си, съответно не може да ги управлява и става лесно уязвим и податлив на манипулации. Това води до ситуации, в които друг управлява емоциите му, а той се чувства неудовлетворен и измамен. Да можете да кажете стоп, когато прекрачат личните ви граници е пътят към добрата самооценка.

В голяма степен проблемите свързани с комуникацията се дължат на липсата на емоционална интелигентност. Наличието на конфликти в живота говори именно за това. Когато човек не може да се справи с емоциите, те идват неочаквано и неконтролируемо и човекът ги проектира върху хора които нямат нищо общо с това. Гневът към интимния партньор, който не знаете как да изразите, изразявате към колега, който не подозира нищо за вашия емоционален свят. Умението човек да разпознава емоциите си и да ги изразява интелигентно го правят спокоен, уверен и желан събеседник.

Да разпознавате емоциите си означава, че можете да се изправите и да преминете през страха си, това ще ви направи самоуверен и инициативен човек, който отстоява позицията си. Такива са успешните хора!
ХЕЛТИКС център е единственият по рода си център в България, където човек може да се научи да управлява подсъзнанието и съзнанието си с помощта на апаратурата - електроенцефалограф.

Мисията им е да помогнат на повече хора, които искат да бъдат успешни, да видят кое им пречи т.е кои са центровете в мозъка им, които ги възпират да бъдат успешни, да постигат целите си, да имат мечтания живот, щастливо семейство или успешен бизнес, а защо не и всичките неща наведнъж?! Човешкият мозък крие неподозиран ресурс!

Осъзнатите хора, непрекъснато търсят начини как да усъвършенстват себе си, чрез различни курсове, което е добре, но никога няма да развият пълният си потенциал на мозъка (особено в днешни времена) , ако не разберат какво им пречи и след това да активират тези „неработещи“ центрове в мозъка.

Именно това правят в Хелтикс, стимулират мозъка по съвсем естествен и безвреден начин с високотехнологична апаратура, така че да разгърнат пълният потенциал на човека и то с лекота. 90% от хората през целия си живот развиват едва 20% от мозъка си, представете си за какъв ресурс от способности става въпрос, ако човек има достъп до него.

Услугите на Хелтикс център са предназначени за всички без ограничение във възрастта и здравословното състояние! Всеки може да постигне свръхспособности, условието е само едно – да го пожелае истински!

Научете как работи мозъка Ви с помощта на високотехнологична апаратура!
Да бъдете здрави и щастливи зависи само от Вас!
За повече информация:
ХЕЛТИКС център
Телефон: 0889779990
Facebook: Healthix centre
www.biofeedback.bg
Здраве