ПОСТИЖЕНИЯ
Дамите от Великолепната Жена избраха рокли от Bridal Fashion за 8 март

Дами от Великолепната Жена избраха рокли от Bridal Fashion за 8 март

За първия бал на “Великолепната Жена” по случай 8 Март, много от Дамите отново се довериха на бутик Bridal Fashion.

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

Анелия Петкова, собственик на Bridal Fashion, беше една от наградените Дами.
Йордана Димитрова, създател на “Великолепната жена” - елегантна във венецианско червен копринен шифон и ефирен страничен шлейф на испанския гигант Pronovias.
Pronovias, но в изумрудено зелено микадо в crop “A”силует с детайли от черни кристали на талията и наметка от същия плат бе избрала и бизнесдамата Мирослава Велева-Радкова.
В Nicole for Pronovias грееше и Илияна Гецова, собственик на Mi Amor - една феерия от копринен сатен с ефектен детайл в предната част.
Бизнесдамата Виолина Йорданова - един шедьовър на Pronovias в дантела - chantily в класическо червено. Анелия Костадинова бе заложила на модерна класика също в червено в стил “принцеса” с дантелени акценти на американския бранд - Alyce Paris.
Alyce Paris бе избора и на бизнесдамата Нели Паева - луксозно микадо в “А” силует и вечната класика - черно и бяло.
В изваян по тялото тоалет от Alyce Paris в изумрудено зелено с цепка и гол гръб сияеше и бизнесдамата - Красимира Делева.
В Pronovias сияеха и Бизнес дамите Даниела Колова - елегантна в черен шифон с “V” - образни деколте и гръб, подчертани с фини кристали, както и Росица Илиева - в стил “русалка” в цветовете на океана.
Новини