ПАРТНЬОРИ
Личен треньор Билян Фотев

3 безплатни тренировки онлайн с личен треньор Билян Фотев

Специален подарък за Дамите от ''Великолепната Жена''!

Здравейте, казвам се Билян Фотев и съм фитнес инструктор. За първи път влязох в залата преди 10 години. Спортът оказа огромно влияние върху мен и психиката ми. Тренировките тогава ми помогнаха да изглеждам значителни по-добре, но това беше само малка част от позитивите. Когато се връщам назад, осъзнавам че тренировките са ми помогнали да изградя навици, които остават и ще останат занапред.
Дами, за мен е удоволствие да Ви предоставя безплатна консултация и 3 онлайн тренировки като подарък, специално за Вас. По време на консултацията ще разберете какво Ви пречи да свалите излишните килограми и кой е най-правилния за Вас начин да постигнете целите си.

Може да се възползвате от Вашият подарък с кодова дума: #Великолепната Жена, като се запишете онлайн на www.billyfit.bg или се обадите на телефон: 0892 323 408.
Билян Фотев
Програмата ''12-седмична трансформация'' е създадена специално за жени, които искат да влязат във форма и да я запазят завинаги. Програмата е изцяло персонализирана за всеки наш клиент, спрямо нивото на което се намира и целите които иска да постигне. Работим предимно със заети дами, които имат забързано ежедневие, в много от случаите свързано с чести пътувания. Затова създаваме персоналната програма на всяка, така че да пасне на нейния график и да и помогне да влезе във форма, без допълнителен стрес, независимо в коя точка на света се намира. На всяка тренировка нашите клиенти имат персонален треньор, който работи с тях и ги учи как да изпълняват правилно упражненията. Именно това носи бързите видими резултати по линия на стягане.

Хранителният план изготвяме персонално и го съобразяваме с любимите Ви храни. Всяка дама има личен ментор, който следи за правилното хранене и ѝ помага да се научи как да комбинира храната си така, че след 3 месеца да няма нужда нито да тегли, нито да брои калории. След 12 седмици в програмата ще знаете какво и как да ядете, независимо дали пътувате, храните се навън или приготвяте храната вкъщи, без да се налага да се лишавате от нищо. Ще знаете как точно да тренирате, за да сте винаги във форма. И най-важното - ще имате навик, който ще Ви служи цял живот. Следенето на резултата всяка седмица е много важно за да направим справка, в каква посока се движим.

Вижте интервюто ни с Билян Фотев:
Как да влезем във форма за 12 седмици, с помощта на онлайн личен треньор?
Тренировките в зала далеч не са единственият начин да постигнете мечтаното тяло.
Запишете час още сега и започнете Вашата промяна!

Очакваме Ви!
За повече информация:
BillyFit
Телефон: 0892 323 408
Instagram: billy_f1t
www.billyfit.bg
Здраве