КЛУБ
Запознайте се с великолепната София Назърова

Запознайте се с великолепната София Назърова


Обсипвам хората с блясък и златен прашец!
Притежавам собствен бутик и предлагам бижута с диаманти и скъпоценни камъни.
С удоволствие бих подкрепила всеки, който иска да зарадва себе си или любим човек, помагайки му да избере най-подходящото бижу, на най-специалната цена.

КОНТАКТИ:
София Назърова
Телефон: +359 879 669 936
theworldofdiamonds.bgПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

София Назърова, The World of Diamonds


ВИЗИТКА:

София Назърова е завършила мениджмънт, финанси и психология. Повече от 15 години
се обучава в различни школи и семинари за личностно развитие. Над 20 години е в частния сектор и е активен участник в изграждането на собствен бизнес за производство на индустриални продукти.

Търсейки своето предизвикателство като жена, което да я зарежда, и с което да радва и други хора, тя намира своето женско призвание – да прави бижута, които отразяват вътрешната неотразима стойност и ценност.

Създава бранд за бижута с диаманти и скъпоценни камъни – The World of Diamonds. Целта ѝ е да създава бижута, които да отразяват вътрешната неотразима уникалност и ценност на своя притежател.

София е майка на двама големи синове и с радост предава опита и знанията си на всеки докоснал се до нея. Обожава екипа си и всеки приет в него е благословен да черпи от богатия и опит и знания.

Като човек обича качеството във всичките му форми и място (работа, дом и отношения).

Това е тя - щастлива, дейна и благодарна!

София Назърова, The World of Diamonds


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

От известно време следвах в социалните мрежи прелестната Йордана Димитрова. Бях впечатлена от нейната естествена харизма като жена, съпруга и професионалист. Привлечена да науча от къде идва всичко това, станах участник в Академия Великолепната Жена...
Благодаря на Йордана за нейната мекота, нежност и приемане на всички и лекотата с която ни правеше част от ценните знания и умения, които ни споделяше. Тя ще остане за мен един истински пример за успешна жена, запазила и съхранила всички човешки качества и ценности.
Препоръчвам горещо Програмата “Код ВЕЛИКОЛЕПНА”!

София Назърова, The World of Diamonds

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":

КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


Пловдив