КЛУБ
Запознайте се с великолепната Мариела Спиридонова

Запознайте се с великолепната Мариела Спиридонова

Помагам на хората да управляват своя бизнес!
Аз съм дипломиран Експерт Счетоводител и Регистриран одитор.
Ако имате нужда от висококачествени и професионални услуги, ние можем да Ви помогнем - предлагаме бутиково счетоводство, адаптирано към нуждите на всеки клиент.

КОНТАКТИ:
Мариела Спиридонова
Телефон: +359 88 8 83 77 66
E-mail: spiridonova@debitplus.eu
debitplus.eu
Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":
Мариела Спиридонова, Крестън БулМар
ВИЗИТКА:

Мариела Спиридонова се занимава със счетоводство и одит. От 2001 година е дипломиран Експерт Счетоводител и Регистриран одитор. Тринадесет години преподава в Икономически университет Варна – счетоводство, анализ и одиторски контрол. От 2017 година е управляващ съдружник в Крестън БулМар град Варна.

Интересува се от психология, маркетинг и личностно развитие. Счетоводството за много хора е скучна и трудна материя. За нея то е международен език на бизнеса. За ефективното управление на бизнеса е нужна точна и ясна информация. Нужни са и адекватни, и задълбочени познания на хората, които я създават и използват.

Мариела се радва, че среща все по-подготвени и мислещи мениджъри, които работят непрекъснато за своето усъвършенстване и развитие. Тя и нейният екип се стремят да правят бутиково счетоводство, адаптирано към нуждите на всеки клиент. Поддържат постоянна комуникация с клиентите си, за да им помогнат с анализирането и разбирането на числата, и вземането на правилни, и адекватни управленски решения. Целта им е да увеличат познанията на клиентите им и да им помогнат, да управляват осъзнато своя бизнес. Могат да се похвалят със сериозна експертиза, която се увеличава непрекъснато, благодарение на предизвикателствата, с които се справят всеки ден.

През свободното си време Мариела обича да пътува със семейството и приятелите си, да се разхожда сред природата, и да спортува. Много обича да чета книги на различна тематика: психология, маркетинг, художествени романи от различни жанрове. Смята, че изживяването, прочитайки една книга е много по-богато от гледането на филм, направен по нея, защото четейки книгата съпреживяваш и емоциите на героите, разбираш моралните дилеми и мисли, през които преминават преди да направят нещо. Във филма виждаш действията, но съвсем не можеш да усетиш палитрата от емоции, богатството на природните картини, детайлите.

Според Мариела човек трябва да се учи и да се развива през целия си живот. Времената, в които живеем са много динамични, затова освен професионалните си обучения, тя обича да посещава и различни обучения за личностно развитие.
Мариела Спиридонова, Крестън БулМар
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Много съм доволна, че се включих в Академията на ''Великолепната жена''. За мен беше зареждащо и интересно преживяване. Освен, че се запознах с много дами, имащи изключителна положителна енергия, успях да науча много нови неща, както и да осъзная по-добре други, които вече знаех. Много благодаря на Йордана Димитрова за оптимизма, вярата и осъзнатостта, с която ни зарази, и със сигурност добави стойност и красота в живота ни!
Много си обичам короната, която си сложих по време на обучението и разбрах с най-голяма сила, че аз съм царицата в моя живот, в семейството, в работата си.... От мен зависи в какъв свят живея, кои хора ще допусна в живота си, как ще използвам времето си, как ще сложа границите си, правейки осъзнати избори всеки ден и всеки миг!
Мариела Спиридонова , ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Мариела Спиридонова , ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Варна