КЛУБ

Запознайте се с великолепната Иглика Петкова


Изграждам бъдеще!
Аз съм партньор в инвестиционна компания за жилищно строителство МАРИНОВ ИНВЕСТ 29 ООД.
Можете да закупите вашия мечтан дом и напълно да ни се доверите за довършителни дейности, интериорен дизайн и обзавеждане. Съобразяваме се с вашия вкус и бюджет!

КОНТАКТИ:
Иглика Петкова
Телефон: +359 888 567 783
Email: petkovainvest@gmail.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Иглика Петкова, Маринов Инвест 29


ВИЗИТКА:

Иглика Петкова е успешна бизнес дама, съпруга и горда майка на две деца - дъщеря на 31 години и син на 20 години. Завършила е начална педагогика във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий".

Иглика се занимава с бизнес от 25 години. Управлявала е верига от магазини с модна марка "Референт" и е ръководила екип от 10 човека.

През 2017г. година в партньорство изгражда жилищен комплекс ''Иглика''. Освен, че носи името и, наименованието е избрано така, че да подхожда на облика на сградите. Това е име на пролетно българско цвете. Да бъде име - лого, което символично да събира в себе си силите на любовта и целеустремеността!

Иглика обожава пътешествията, обиколила е почти целия свят! През последните години разпуска с медитации и женски практики, които зареждат душата и с хармония и баланс!

Иглика Петкова, Маринов Инвест 29


Отзив ''Код Великолепна''

Програмата за мен беше съчетание от учене и приятно преживяване. Женската енергия на Йордана Димитрова, съчетана с естетика и класа много ме заредиха! Научих изключително полезни за мен неща, свързани с етикет, стил, осанка, походка, обноски и много други. Срещнах се и с много интересни, нови дами. ПРЕПОРЪЧВАМ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ДАМИ ТАЗИ ПРОГРАМА! С нея ще надградите своето съвършенство и стил!

Йордана Димитрова и Иглика Петкова, ''Клуб Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София