ГАРДЕРОБ
В ГАРДЕРОБА на: Зорница Господинова

В ГАРДЕРОБА на: Зорница Господинова


В гардероба на Зорница Господинова - инвеститор, предприемач, мечтател и goal-getter.
Зорница има собствен бранд за дамско облекло Zori G, което се продава успешно на 3 континента - Европа, Северна Америка и Австралия. От началото на 2022-ра стартира и собствена менторска програма Менторска програма със Зори за Богатство, Любов и Щастие, с която помaга на младите момичета да разберат каква е визията за бъдещето им, как да поставят целите си и как да ги постигнат, за да живеят живота на мечтите си.

Какво е за Вас модата?
Модата за мен е начин да изразя част от себе си. Облеклото ми е съобразено спрямо ситуацията, мястото, на което се намирам и целта, с която съм дошла. Не робувам на марки и модни тенденции. Нося това, което вибрира на моята честота!

Модно блиц интервю със Зорница Господинова за ''Великолепната Жена''

МОДНО БЛИЦ ИНТЕРВЮ:

1. Стилът ми е ИНДИВИДУАЛЕН И РАЗЛИЧАВАЩ СЕ. Имам приятели и познати, които дори да ме видят отдалеч, знаят че това съм аз. Не обичам да копирам и да подражавам на някого като стил. Винаги избирам това, което на мен ми харесва. Често се случва дамите да се обръщат към мен за съвети за това какво да облекат за сватба, бизнес среща, рожден ден или друг празник. Разбирам ги, жените винаги искаме да изглеждаме чудесно и да се чувстваме красиви, това е заложено в нашата природа.

2. Най-често нося РОКЛИ. Роклята за мен е облекло за всяка истинска жена. Тя ни кара да изглеждаме красиви, чувствени, желани, нежни, привлекателни и ни помага да съхраним и да живеем в нашата женска енергия. За мен светът без рокли би бил немислим, скучен и сив. Роклите добавят тази фееричност и женственост, от която има нужда всяка уважаваща себе си дама.

3. Между панталон и пола избирам РОКЛЯ. Не нося панталони и много рядко слагам пола. Роклите за мен са универсално облекло за всеки повод - в офиса, на рожден ден, на сватба, на бал, на почивка. Имам над 300 вида рокли, които съм купувала от САЩ, Сингапур, Индия, Египет, Саудитска Арабия, Азербайджан, Узбекистан, Русия, Китай, Турция, Италия, Испания, Шри Ланка и други.

Модно блиц интервю със Зорница Господинова за ''Великолепната Жена''

Модно блиц интервю със Зорница Господинова за ''Великолепната Жена''

4. Марки тоалети в гардероба ми - ZORI G. Това е една от любимите ми марки и не случайно я създадох - в колекциите ми има рокли за бизнес среща, за лятна почивка, за сватба, и дори за пътуване в самолет.

5. Между токчета и равни обувки избирам ТОКЧЕТАТА. Много обичам да нося обувки на висок ток - те са елегантни, женствени и допълват цялостния ми образ. Когато сложа обувки на висок ток, чувствам, че мога да покоря света. Както казва Мерилин Монро: “Дайте на момичето подходящите обувки и то ще може да завладее света”. Друг любим мой цитат е на Вивиан Уестууд: "Обувките трябва да имат висок ток, за да поставят женската красота на пиедестал.” Предимството на обувките на висок ток е че когато сме с мъж на среща, винаги можем да намерим оправдание защо сме го хванали за ръка или защо сме се опрели на рамото му. Това е още една ситуация, в която можем да влезем в нашата женска роля, а мъжът да заеме своята мъжка роля, да ни помогне и да се почувства важен в живота ни.

6. Марки обувки в гардероба ми - ПРЕДПОЧИТАМ ИТАЛИАНСКИТЕ И ИСПАНСКИТЕ ОБУВКИ. За мен марката няма значение, важното е обувката да бъде качествена, елегантна, стилна и да може да се комбинира с множество тоалети. Затова най-често носените обувки на висок ток от мен са черни лачени обувки на висок ток и бежови лачени обувки на висок ток. Имам още много цветове: бели, червени, сини, златни, с камъни Swarovski и други.

В гардероба на Зорница Господинова

7. Най- любимата ми дреха е ЯРКО ЧЕРВЕНА РОКЛЯ С БРОДЕРИИ С ЦВЕТЯ И БЯЛ КОЛАН СЪС ЗЛАТИСТ ЕЛЕМЕНТ. Използвам я както за участия в конференции, така и за работни и светски срещи. С тази рокля получавам хиляди комплименти и никога не оставам незабелязана.

Модно блиц интервю със Зорница Господинова за ''Великолепната Жена''

8. При бельото залагам на - ТАЙНА.

9. Сред аксесоарите акцентирам на БИЖУТА. Аз без обеци не излизам. Имам над 100 вида обеци - с перли, с камъни - със скъпоценни камъни - диаманти, рубини, смарагди и сапфири, с полускъпоценни камъни - танзанит и други. Имам обеци с различна форма: елегантни и семпли за бизнес срещи, по-големи и по-екстравагантни за важни поводи и събития. Събирала съм тази колекция от държави разположени на различни места на земното кълбо: Шри Ланка, Индия, Танзания, Тайланд, ОАЕ, Италия и други.

10. Между малка, средна и голяма чанта избирам САМО ЕДНА ЕДИНСТВЕНА И УНИКАЛНА ЧАНТА НА LOUIS VUITTON ALMA, която си купих в Сингапур. Тя за мен е символ на успеха и личните ми постижения. Всеки път, когато я ползвам знам коя съм, откъде идвам, накъде отивам и какво съм постигнала в живота си. Кара ме да се гордея с това, което съм и ме окуражава да сбъдвам мечтите си още по-бързо и още по-смело. Това е и любимата ми чанта. За коктейлни визии и специални поводи имам по-малки елегантни чанти, които комбинирам в зависимост от роклята, която съм избрала. Имам златни, сребърни, червени, черни, бели, зелени, сини и елегантни. Някои чанти се изработват по поръчка и на ръка, специално за мен заедно с обувките, за да си подхождат с роклята за специалния повод.

11. Любимата ми чанта е LOUIS VUITTON ALMA.

В гардероба на Зорница Господинова

В гардероба на Зорница Господинова

12. Предпочитаните от мен бижута са ОБЕЦИТЕ, но често нося и гривни и колиета. От Индия си купих специални гривни, в които съм влюбена, те са с рубини и се допълват чудесно с обеците с рубини от Шри Ланка. Имам и любим пръстен, който си купих от Турция с диаманти, рубини, сапфири и смарагди.

13. Любимото ми бижу е - НЯМАМ ЛЮБИМО БИЖУ. Но най-често носените от мен бижута са обеци с перли и обеци с рубини.

14. Любимият ми парфюм е - НЯМАМ ЛЮБИМ ПАРФЮМ. Редувам всички, които имам и слагам най-подходящият в зависимост от сезона, от дрехите и от настроението ми. Сред тях са MONTBLANC, PHILIPP PLEIN, CHANEL, ROBERTO CAVALLI И BULGARI.

В гардероба на Зорница Господинова

15. Любимото ми червило е TOM FORD EXTREME A89 - ярко розово с брокат, другото ми любимо червило е на ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY 520 - ярко червено.

16. Любимата ми марка за грим - НЯМАМ ЛЮБИМА МАРКА ГРИМ, но често ползвам ESTEE LAUDER.

17. Бих описала гардероба си със следните 3 думи - СТИЛЕН, ЕЛЕГАНТЕН, ЗАПОМНЯЩ СЕ, също като мен.

18. Преобладаващите цветове в гардероба ми са ЧЕРВЕНО, СИНЬО, ЧЕРНО И РОЗОВО.

19. Ако трябва да се обличам изцяло само от една марка, бих избрала ZORI G.

20. Моята тайна за красота е Любов и Уважение към Себе си - Любов и Уважение към Другите!

Модно блиц интервю със Зорница Господинова за ''Великолепната Жена''

Снимки: Личен архив
ГАРДЕРОБ