НОВИНИ

Менторска Програма BLC & ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена


В Интер Експо Център се проведе вдъхновяваща конференция по време на която беше представена менторската програма на Business Lady Club, както и първите ментори, които ще подкрепят деловите жени в тяхното развитие и израстване.

Един от менторите е Йордана Димитрова от "Великолепната Жена", която беше поканена да се включи от г-жа Гена Събева, председател на Business Lady Club "Женско предприемачество" и инициатор на Менторската програма.


Менторската програма на "Business Lady Club" има за цел да помогне на жени, които искат да стартират собствен бизнес, да развиват вече съществуващ бизнес, както и да подкрепя дами, които искат да се изкачат в йерархията и да се наложат като доказани професионалисти в големи компании.

Като Ментори се изявиха 6 Дами от Business Lady Club - Гена Събева, Йордана Димитрова, Антонина Кардашева, Виктория Караабова-Стоянова, Мануела Драганова и Борислава Киркова.

Зад всяка успяла, уверена и изискана жена, стоят знания, умения и осъзнатост!

Йордана Димитрова
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Какво дава Менторската програма

Менторството цели да подпомогне индивидуално човека по пътя на неговото развитие. Менторът е човекът, който разполага със знанията, уменията и опита, които всяка жена, която иска да се развива професионално цели да придобие.

Менторството, което е водено от членовете на Business Lady Club - професионалисти с дългогодишен опит, дава възможност на участниците в програмата да задават въпроси, да се запознаят с различните възможности и да добият реалистична представа за бизнес средата. Не на последно място, програмата помага на жените да си създадат мрежа от контакти с хора, които ще бъдат полезни за тяхното развитие.
и още:
  • Персонална работа с ментор
  • Нетуъркинг събития
  • Групови обучения
  • СертификатНа събитието присъстваше и един много специален човек за Йордана Димитрова - нейният първи Ментор г-жа Катя Ценова.
"Аз бях на 22 години, когато срещнах моя Ментор! Това са едни от най-ценните и специални моменти в моя живот! Да има с кого да се посъветваш, да чуеш друга гледна точка пречупена през мъдростта на опита и годините, да споделиш мечтите си и твоят ментор да ти даде крила под формата на подкрепа, контакти и знания – е наистина безценно!
За мен е голямо удоволствие, че моят първи Ментор Катя Ценова прие моята покана и днес е тук сред нас! Благодаря ти Катя! Завинаги ще останеш в сърцето ми!"Йордана Димитрова обяви 7 места за своята Менторска програма и след кандидатстване с мотивационно писмо - избра и покани 8 Дами, с които сформира "Кръгът на Великолепната Жена".

Натиснете, за да проверите кога започва следващата менторска програма:
МЕНТОРСКА ПРОГРАМА - КРЪГЪТ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Снимки: Пламен Колев, Хайлайф

НОВИНИ