ТЕНДЕНЦИИ

Астрологична прогноза за 2022 година за всяка Зодия!


2022 г. обещава значителни промени! Особено забележително астрологично събитие ще бъде парадът на шестте планети: Юпитер, Венера, Сатурн, Луна, Нептун и Марс, който ще се проведе на 12 юни.

В тази връзка трябва да се очаква, че годината ще бъде разнородна по отношение на събитията и може да се случи през втората половина да се нарушат тенденциите от първото полугодие. Това време изисква специална решителност, поемане на отговорност за действията си. Сега ще бъде възможно да се постигне успех в онези предприятия, които изглеждаха далеч от най-осъществимите. Например, можете да оживите продължителен творчески проект или да получите реципрочност от някой, който не е искал да ви обръща внимание преди.


Астрологична прогноза за 2022 г. според знаците на Зодиака:

Овен
Овенът ще се сблъска с големи промени в живота. Много добре може да се окаже, че напредването в кариерата предстои. Възможно е романтично да има сериозни подобрения за тези, които са били сами. Трябва да обърнете голямо внимание на онези хора, които са наблизо и се нуждаят от помощ, подкрепа, грижа. Да помагаме на хората около нас е една от основните дейности, в които Овенът може да бъде успешен през идващата година на Тигъра. Избягвайте несериозните хобита, хазарта и несериозните романтични връзки.

Телец
Телецът ще се сблъска с доста динамичен живот. Преместването и пътуването са много вероятни. Тези и други обстоятелства могат да повлияят неблагоприятно на семейния живот на Телец, който е свикнал на стабилен домашен живот. В същото време има възможност да донесете добри доходи на семейството чрез финансови инициативи. Звездите обещават успех в бизнеса.

Близнаци
Близнаците могат да посрещнат идната година с множество събития и дългове от миналото. Възможно ли е да се отървем от него? Ще имате такъв шанс до 14 април, докато е в сила Черната луна. Това ще ви позволи да прекъснете старите връзки и да намерите свобода. Но не разчитайте на звездите да решат проблемите ви вместо вас. Предстои сериозна работа върху себе си. На първо място, осъзнаване. Ако можете да направите правилните изводи за живота си, тогава годината обещава да бъде успешна в почти всяка област от живота. Не позволявайте на баластът от миналото да ви пречи.

Рак
Раците ще имат много светла и наситена със събития година. Ще почувствате потенциала да преместите планини и най-важното е, че наистина можете да ги преместите. Разбира се, това ще повлияе на вашето спокойствие. Шумът и суматохата не са най-добрият съюзник за емоционалните Раци, но все пак понякога трябва да забравите за предпочитанията си и да се потопите напълно в бизнеса. Опитайте се да бъдете устойчиви на всичко, което потенциално може да ви изведе от равновесие. Ако трябва да хвърлите багажа от емоции някъде, тогава има смисъл да използвате творческа дейност за тази цел.

ЛЪВ
Лъвовете трябва да гледат на себе си много критично и да не изискват повече внимание към себе си, отколкото наистина заслужават. Тигърът ще се увери, че лъвът не е арогантен. При първите прояви на арогантност животът ще намери начин да пренесе Лъв от небето на земята. Съвестната работа и обмисленият подход към бизнеса ще позволят на Лъв да постигне успех в различни области.

Дева
Девите да очакват много светла, пълна с положителни събития, в много отношения успешна година. Тигърът благоприятства Девите и затова ще се опита да гарантира, че във всяка ситуация всичко работи във ваша полза. Успехът и късметът са на ваша страна. Затова си поставяйте амбициозни цели и ги постигайте. Много е вероятно някои от вашите съкровени желания да се сбъднат, но за това трябва да положите малко усилия.

Везни
Везните ще бъдат тясно свързани с взаимодействията в обществото. Това ще представлява сериозна трудност. Факт е, че безскрупулните хора ще взаимодействат активно с вас. Те ще се опитат да ви манипулират, за да постигнат собствените си цели. До лятото ще има отлични перспективи за кариера. Можете да получите повишение или да напуснете нова работа, която значително ще промени живота ви към по-добро.

Скорпион
Това е чудесно време за Скорпионите да скъсат старите връзки и да намерят нови пътища в живота за себе си, които вече не изискват взаимодействие с неприятни хора, които имат лоши намерения. Трябва също да се има предвид, че от 29 април до 8 октомври влиянието на Плутон в Козирог ще даде възможност за коригиране на много неприятни моменти, които досега са предизвиквали безпокойство.

Стрелец
Стрелецът ще почувства прилив не просто на сила, а на цял поток от енергия. Годината на Тигъра ще бъде най-продуктивна за тези, които се занимават с творчество. Не седете неподвижно, а се занимавайте с различни дейности. Това ще ви позволи да разширите хоризонтите си и да разберете по-добре себе си – своите възможности. Пред вас са отворени пътищата за постигане и на най-нереалистичните цели. Важно е да действате с пълна сила и да не се страхувате от препятствия, тъй като все пак успешно ще ги преодолеете.

Козирог
Козирозите вече могат с голям успех да доведат планове до логичното си заключение. Ако имате недовършен бизнес, дългове или започнати проекти, тогава си струва да ги поемете, за да оставите всичко това зад себе си. В същото време не се препоръчва да започвате важни начинания. Не вземайте емоционални решения, не действайте импулсно. Козирозите сега изискват максимална сдържаност и предпазливост. Подредете живота си, преди да продължите напред.

Водолей
Годината на Тигъра ще обгради Водолея с множество начини за реализиране на определени идеи. Но не позволявайте на това привидно изобилие да ви обърка. Всъщност във вашия случай има големи шансове да бъдете напръскани с много идеи, но не и да завършите нито една. Небесните тела препоръчват на Водолея да избере най-приоритетната от основните задачи и да хвърли всички налични ресурси в изпълнението им. Този подход ще бъде най-оптималният и ще спести енергия, време и нерви.

Риби
Цялата 2022 година е най-благоприятна за Рибите! Това се дължи на благоприятното местоположение на покровителя на Риби - планетата Нептун. Животът ви ще се подобри в повечето области и усилията, които трябва да положите, ще бъдат минимални. Изобщо Рибите са най-щастливият знак от зодиака през идващата година на Тигъра. Има смисъл да си поставите най-амбициозните планове и да се заемете с изпълнението на най-съкровените си желания.

Ивелина Рускова, Астролог.

Дами, за мен ще бъде удоволствие да Ви направя индивидуална астрологична прогноза!

Автор: Ивелина Рускова.
Астролог в списание Осем и Шоуто на Мавриков - Евроком.

АСТРОЛОГИЯ