ГАРДЕРОБ
В ГАРДЕРОБА на: Десислава Иванова

В ГАРДЕРОБА на: Десислава ИвановаВ гардероба на Десислава Иванова - горда майка, бизнесдама и собственик на марка за обувки и чанти GALDINI.

Какво е за Вас модата?
Модата за мен не са просто дрехи и аксесоари. За мен е изразяване на идентичността на човек със стил, маниери, имидж и възпитание.

Модно блиц интервю с Десислава Иванова за ''Великолепната Жена''


МОДНО БЛИЦ ИНТЕРВЮ:

1. Стилът ми е СПОРТНО-ЕЛЕГАНТЕН. В зависимост от това какво ми предстои през деня подбирам подходящите дрехи, чанти и обувки.

2. Най-често нося ПАНТАЛОНИ, съчетани с подходяща риза или блуза, като се старая всеки ден да съм различна. Нося и рокли, но в редки случаи, особено в забързаното ежедневие.

3. Между панталон и пола избирам ПАНТАЛОН за ежедневието, защото се чувствам по-комфортно. Полите ги оставям за бизнес обяд, бизнес среща или за вечерно излизане с приятели.

Модно блиц интервю с Десислава Иванова за ''Великолепната Жена''

4. Марки тоалети в гардероба ми - нося дрехи от различни марки, нямам любима. Важното е дрехата да ми харесва и да ми подхожда на фигурата. В гардероба си имам италиански марки като FLAVIO CASTELLANI, DSQUARED, PINKO, PATRIZIA PEPE, както и доста други марки. За официални поводи обикновено нося рокли, специално ушити за мен.

В гардероба на Десислава Иванова

5. Между токчета и равни обувки избирам ТОКЧЕТА, за по-специални случаи и обувки на платформа за през деня или спортни обувки отново на платформа.

В гардероба на Десислава Иванова

6. Марките обувки в гардероба ми са основно моя бранд за обувки GALDINI. За спортните обувки залагам на LIU .JO, защото произвеждат подходящите кецове с платформа, които аз нося.


7. Най-любимата ми дреха е ТЪМНОСИНИ ДЪНКИ на марка DSQUARED съчетани с подходяща риза PINKO или шифонена блуза.

8. При бельото залагам на TRIUMPH, ESPRIT, INTIMISSIMI. Обичам всички цветове и имам във всички цветове, за да мога да ги съчетавам с различните дрехи. Залагам най-вече на сатенено бельо.

9. Сред аксесоарите акцентирам на ОБУВКИТЕ, ЧАНТИТЕ и КОЛАНИТЕ, като винаги се старая да са подходящо допълнение към тоалета ми. Наскоро открих и ШАЛОВЕТЕ, колко успешно променят визията и вече си закупих няколко.

Модно блиц интервю с Десислава Иванова за ''Великолепната Жена''

10. Между малка, средна и голяма чанта избирам СРЕДНА за ежедневието, с по-широко дъно, за да побере всичките ми необходими неща за през деня. За вечер избирам кокетна малка чанта.

11. Любимата ми чанта е - нямам. Всяка от чантите ми е любима - в зависимост от това какъв е повода. Имам любими марки чанти - LOUIS VUITTON,VALENTINO и GUCCI.

12. Предпочитаните от мен бижута са ОБЕЦИТЕ и ГРИВНИТЕ. Имам бижута с БЕЛИ ПЕРЛИ, ДИАМАНТИ и ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ.

Модно блиц интервю с Десислава Иванова за ''Великолепната Жена''

13. Любимото ми бижу е - нямам любимо бижу. Нося различни, за различните поводи, но почти не се разделям с един малък АМЕТИСТ, който нося като колие.

14. Любимият ми парфюм е - всички на TIIZIANA TERENZI. От години използвам различните парфюми на марката, защото отговарят на моята същност и темперамент.

15. Любимото ми червило е - всякакви с телесни нюанси, а в по-редки случаи ярките червила.

16. Любимата ми марка за грим е DIOR и KRYOLAN.


17. Бих описала гардероба си със следните 3 думи - практичен, интересен и разнообразен.

Модно блиц интервю с Десислава Иванова за ''Великолепната Жена''

18. Преобладаващите цветове в гардероба ми са - всички цветове. Нямам любим принт, имам дрехи в различни наситени, телесни цветове както и класическите черни и бели.

19. Ако трябва да се обличам само от една марка бих избрала италианската марка FLAVIO CASTELLANI, защото имат много широк асортимент от дрехи. Много са удобни, изцяло създадени по най-новите модни тенденции и идеално пасват на моята фигура.

20. Моята тайна за красота е позитивната нагласа към живота, хората, природата, приятните срещи и пътувания. Да обичам и уважавам себе си, да се грижа за себе си и да давам позитивни емоции на хората около мен.

Модно блиц интервю с Десислава Иванова за ''Великолепната Жена''

Снимки: Личен архив

ГАРДЕРОБ