ПАРТНЬОРИ

15 % отстъпка за бутикови офиси, коуъркинг и зали за срещи в АТРИУМ


От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!

Казвам се Мария Георгиева и освен, че през последните 17 години съм главен редактор на списание ELLE, наскоро реализирах една своя мечта – да създам истински градски оазис. Представям Ви АТРИУМ – артистична и необикновена бизнес сграда в центъра на София, в която ще откриете гъвкави решения за вашия бизнес, ще организирате впечатляващи събития, ще настаните гостите си в стилни и просторни тризонети с разкошни градини на покрива, ще създадете ценни партньорства и приятелства.

Великолепни дами, специално за Вас предоставяме 15% отстъпка от всички ценови планове на коуъркинг пространството сред вдъхновяващата вътрешна градина, бутиковите офиси с фън шуи дизайн, стилните зали за срещи Visionary Space и Brainstorming Room, тризонетите на Atrium Boutique Hotel Sofia.

Можете да използвате отстъпката с кодова дума: ВеликолепнатаЖена.

Резервации на reception@atrium-sofia.com и тел: 0888 704 543.

Atrium - the urban oasis

Atrium - the urban oasis

АТРИУМ не е обикновена сграда, а гнездо за ново поколение идеи - за бизнеса, устойчивото бъдеще, човека и неговите реализирани мечти! Самостоятелен или споделен офис за 1 или за 50 служители, оборудвани брейнсторминг и конферентни зали, различни пространства за събития, луксозни хотелски тризонети за пътуващи бизнесмени или туристи – всичко, от което се нуждаете на едно място!

Мария Георгиева

Да бъдем заедно по пътя към успеха!

Повече информация може да откриете на www.atrium-sofia.com

Зали и Офиси