ПАРТНЬОРИ
20% отстъпка за йога ретрийт ''Време за мен''!

20% отстъпка за йога ритрийт ''Време за мен''

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!

Казвам се Албена Колячева и съм реализиран професионалист с близо 20 години опит в областта на маркетинга и комуникациите на мениджърски позиции. Признавам, че се опитвам непрекъснато да контролира себе си и ситуациите. Да планирам, прогнозирам, непрекъснато да случвам нови неща.
Точно преди 5 години за първи път се срещнах с йогата, без да ми хрумне, че тя ще стане естествена част от живота ми. Йогата ме научи, че дори, когато нямаме контрол върху обстоятелствата, имаме контрол върху себе си. Че може да поемем реален контрол върху живота си, а не той да контролира нас. Да започнем да приемаме себе си, да се доверяваме на себе си, да се обичаме. Да не отлагаме живота си. И още днес да сложим най-важната задача в календара си – време за себе си.

Дами, щастлива съм да споделя с Вас, възможността да се възползвате от специална отстъпка от 20%, за първият Йога ритрийт ''Време за мен'', който ще се проведе на 18-22 април 2023г. в новия хотел "AquaHouse", в черноморския курорт „Св. Св. Константин и Елена“.

С кодова дума: #Великолепната Жена цената за Вас е 1 980 лв (вместо 2 480 лв).

Срокът за записване е до15.03.2023, вижте повече информация в линка:
Йога ритрийт ''Време за мен''
Плащането е дължимо след 15.03.2023
"Време за мен" е йога ритрийт, който предлага холистичен поглед към един хармоничен начин на живот, който ни балансира в забързаното ежедневие. в който ще се заредим с енергия и ресурс от нашия чист потенциал. Време, в което ще изпитаме собствената си цялост, ще се докоснем до вътрешният си свят по нов начин, ще опознаем себе си по-добре. Време, за се свържем със светлината в себе си, да вникнем по-дълбоко в нашето тяло, ум и душа, да се научим да разпознаваме свободата дори в страданието, да се научим свободно да обичаме и създаваме.

Вярваме, че ритрийтът може да се превърне в специално събитие във вашия живот, защото обединихме експертизата на признати имена в областта на диететиката и храненето, активния начин на живот, древни практики като йога и съвременни високи технологии в медицината с една единствена цел – заедно да открием удоволствието от един осъзнат и качествен начин на живот, който да ни гарантира висок стандарт и дълголетие.
Албена Колячева
Подгответе се за дни, изпълнени с йога, майндфулнес, полезни и практични обучения, спа и релакс, полезна и вкусна храна и пълноценно свободно време!

Очакваме Ви!
За повече информация:
Телефон: +359 898 7740 11
www.3dlove.yoga
Здраве