ПАРТНЬОРИ
ПОКАНА от Илияна Гецова MI AMOR за женска практика - Мандала танц

ПОКАНА от Илияна Гецова MI AMOR за женска практика - Мандала танц

Дами, заповядайте на една мощна женска практика - Мандала танц, която ще се проведе на 5 юни от 19:00 до 21:00 часа в OM Yoga & Lifestyle на бул. "Евлоги Георгиев" 169 (В сградата на Овъргаз, бившия Театрален колеж "Любен Гройс", 2-ри етаж)

Мандала танц е дълбока женска практика, която възстановява и променя телата ни в съответствие с природните сили, помага да се свържем с женската си същност и да преоткрием Богинята в себе си.
Мандала е най-женственият танц на планетата с нейния бърз и лесен начин на лечение и преобразяване.
Танцът е процес на изграждане на енергии на всички нива, той лекува тялото и душата. Чрез него ние преработваме проблемите в дълбините на подсъзнанието. По време на практиката сме в единство не само със собствената женска същност, но и с всички женски проявления във вселената

Практикуването на Мандала танц:
  • Отключва нашата първична творческа енергия.
  • Помага ни да заживеем в синхрон със себе си и истинските си желания и потребности.
  • Разкрива красотата на нашата автентична и неподправена женственост.
  • Изпълва живота ни с любов и красота.
  • Помага да възстановим доверието и да се свържем с интуицията си.
  • Желаните събития, изказани в намерение, започват да се случват с неподозирана лекота.
  • Помага да дадем ценност на самите себе си и да я отстояваме във всички сфери на живота си.
  • Повишава увереността, приемането и дълбоката любов към самите нас.

Чрез най-мощната женска практика ще творим сами бъдещето си.
Моля да заявите предварително Вашето участие на телефон: 0878994430 Илияна Гецова

Цена: 35 лв. (плащане на място)

Заповядайте на практиката с дълга пола или дълга рокля!
Препоръчително е да вземете със себе си любими бижута, които да заредим с лечебна енергия по време на танца!

В тези два часа ще привлечем и подобрим отношенията с партньора за любов и доверие, ще творим чудеса, ще сбъдваме намеренията си, ще привличаме изобилие във всичките му проявления и не само. Силата на една жена е в енергията на покоя. Жената сякаш обгръща с енергията си всички, които попадат в нейното поле. В това се изразява нейното действие. Само в състояние на релаксация и покой жената може да чува, да следва интуицията си и да бъде мъдра.
Самият Мандала танц е изграден на принципа на "Цветето на живота" в съответствие със сакралната геометрия на тялото. Движенията, които се използват, са дълбоко сакрални и женски. Танцът следва структурата на осмици, кръгове, спирали и вълни. Кръговете завихрят енергията, спиралите и вълните я насочват. Основната форма е осморката, чрез която се свързват всички центрове и изграждаме баланса на ляво и дясно полукълбо, на силата и нежността.

Когато една жена живее в сърцето си и в женския си център, тя е свързана със своята сила и всичко в живота й се случва с лекота. Както казва една моя руска учителка:
Ние, жените, имаме две сърца: матката и сърцето. Да общуваш с такава жена е удоволствие: тя е жизнена, вдъхновяваща, земна. Такава жена привлича мъжа и в него се заражда желанието да се приближи и да се погрижи за нея.
За водещата:
Марина Бошева е психолог по образование и призвание и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло - терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания .Сертифициран треньор на практиката "Пробуждане на женската енергия" и "Танц Мандала". Танцува Мандала танц от началото на 2017 г.

Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване (симптом), както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина Бошева
Събитие