КЛУБ

Запознайте се с великолепната Красимира Иванова

Спестявам време и пари на хората при сбъдването на мечтите им!
Аз съм консултант в сферата на недвижимите имоти.
Ако Вие или ваш познат предлагате имот или търсите нов ДОМ за своя бизнес и за семейството си - обадете ми се! Ще се радвам да Ви съдействам и консултирам напълно безплатно по всички въпроси, свързани с недвижимите имоти.
КОНТАКТИ:
Красимира Иванова
Телефон: 0887560818
E-mail: krassimira.ivanova@gmail.com
Facebook: Красимира Иванова
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
нхкнкм
Красимира Иванова
ВИЗИТКА:

Красимира Иванова е строителен инженер по образование, с диплома за бизнес коуч, по Нейрографика, и позитивен психотерапевт към „Дружеството по позитивна психотерапия“, където продължава да се обучава.

Създател и собственик е на фирма Лумикомп дизайн, която от 2004 година проектира светодиодно осветление още от времето, когато светодиодите не са се ползвали за осветление, а само за индикатори. Тогава фирмата печели търгове за светодиодни лампи в Китай и продават техните LED лампи на китайците. През 2006 година печелят търг в Брюксел за осветяване на небостъргача на банка Дексия, където техните устройства били предпочетени пред тези на Philips. Фирмата е избрана за ''CREE LED solution provider'' за Източна Европа.

Последните шест години Красимира се развива в сферата на недвижимите имоти, в един от най-големите български холдинги Реалто груп. Тя споделя, че работата с хора и възможността да им бъде полезна я вдъхновяват. Харесва да се чувства свободна, да развива потенциала си и да знае, че границите си ги поставя сама. Всичко, което прави, го прави с любов. Във всяка ситуация търси положителното, красивото, полезното за нея и хората около нея. Когато среща предизвикателства се мобилизира да даде най-доброто от себе си, защото вярва,че няма невъзможни неща и когато човек има огромно желание, постоянство, търпение и вяра, неизбежно постига целите си.

Красимира е благословена с четири прекрасни деца, които са нейната най-голяма гордост. Две дъщери, които живеят и работят в Германия и освен родния български език владеят перфектно още немски, френски, английски, руски, испански, а едната от тях и гръцки език. Също така има двама сина, по-големият от които учи магистратура в Карлсруе – Германия и също е полиглот, а по-малкият е ученик в десети клас и има интереси в програмирането и лингвистиката.
Красимира Иванова
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Възхитена съм от програмата! Горещо препоръчвам ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'' на всяка дама! Най-прекрасното в Йордана Димитрова е не просто великолепната ѝ визия, а великолепният ѝ лайфстил, който е превърнала в начин на живот, и който се опитва да предаде на всички нас. Не просто да изглеждаме добре, а да разкрием своята собствена уникалност. Нямам търпение да продължим! Ще се радвам да ставаме все повече, защото вярвам, че всяка от нас го заслужава лично за себе си като жена, заслужават го и нашите мъже и партньори, както и колегите ни, но най-вече го дължим на децата си, защото великолепието е начин на живот, който променя качеството на живот! И като казвам великолепието, имам предвид не само външния вид, но и цялостното излъчване, поведение и дори начин на мислене!
Красимира Иванова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Красимира Иванова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София