КЛУБ
Запознайте се с великолепната Виолина Йорданова

Запознайте се с великолепната Виолина Йорданова


Създавам здраве и красота!
Аз съм собственик на фармацевтична компания.
Откривам и предлагам за всеки клиент индивидуално, както най-подходящите медикаменти, така и разнообразни козметични продукти!

КОНТАКТИ:
Виолина Йорданова
Телефон: +359 884 712 780
Email: vitatrading@gmail.com

Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Виолина Йорданова, Вита Трейдинг

ВИЗИТКА:

Виолина Йорданова е очарователна бизнесдама, съпруга и горда майка на двама сина – близнаци на 12 години, които са нейното вдъхновение.

По професия Виолина е икономист. Завършва бакалавърска степен в Стопанска Академия гр. Свищов, а Магистърска степен по икономика в университета във Велико Търново. На по-късен етап, се насочва към икономиката в сферата на здравеопазването и специализира в Медицински университет в гр. София. Там защитава специалност „Икономика на здравеопазването'', след което завършва и магистратура по Здравен мениджмънт към Медицински университет в гр. Пловдив.

Работила е като мениджър в извън болнично, и в болнично здравеопазване до 2008 година. От 2008г. създава собствена компания в сферата на фармацията, като развива верига аптеки в град Пловдив и склад за търговия на едро с медицински изделия, медикаменти и апаратура в болничното здравеопазване.

Виолина вярва, че за да бъде успешна една жена е важно да постигне баланса между семейство и бизнес, между личен и професионален план, а също така и непрекъснато да развива и усъвършенства своето личностно развитие.

Виолина Йорданова обожава да пътува, да опознава нови места, да се потапя в типичната им архитектура и култура и да вдиша от атмосферата. Смята, че така човек се обогатява и разширява мирогледа си. Също така обича да прекарва време със семейството си и приятели. Приятно и е да се среща с нови хора и да създава нови контакти и приятелства.

Виолина Йорданова, Вита Трейдинг


ОТЗИВ „Код ВЕЛИКОЛЕПНА“:

Академия „Великолепна жена“ е уникална програма, която за мен беше истинско вдъхновение, за личностно развитие и среда за срещи с прекрасни дами. Великолепната Йордана Димитрова умело е организирала програмата и е съчетала темите за стил, елегантност, естетика и обноски, които ни представя с финес и внимание към детайла. Личният бранд ни развива и усъвършенства, и прави живота ни по-красив и пълноценен и е важна част от имиджа на съвременната успешна жена.
Горещо препоръчвам програмата на всяка дама! Благодаря ти Йордана, за споделените знания, за прекрасните срещи и събития, които организираш за нас!

Виолина Йорданова, ''Клуб Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Виолина Йорданова, ''Клуб Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Пловдив