КЛУБ
Запознайте се с великолепната Силвия Томова

Запознайте се с великолепната Силвия Томова

Сбъдвам мечтите Ви за нов дом и развитие на бизнеса!
Аз съм кредитен консултант и Ви помагам да вземете информирано решение при нужда от финансиране.
На ваше разположение съм, в случай, че търсите безпристрастна и обективна информация за условията на банковия пазар, бързи и лесни процедури за кандидатстване и одобрение, и всичко това придружено с безкомпромисно и високо ниво на обслужване.
Заедно ще намерим най-доброто решение за вас, отговарящо на нуждите Ви!

КОНТАКТИ:
Силвия Томова
Телефон: +359 895 599 154
E-mail: silviya.tomova@pcs.bg
www.pcs.bg
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Силвия Томова, Privilege Consulting Services
ВИЗИТКА:

Силвия Томова е основател и управител на Privilege Consulting Services – бутикова компания, специализирана в областта на кредитното посредничество.

Финансист по образование с две магистърски степени „Мениджмънт“ и „Банково дело“. Силвия не спира да се усъвършенства и да търси нови върхове за покоряване. Притежава над 17 години опит в корпоративния сектор, стартирайки като брокер на недвижими имоти премивайки през различни компании, акостирайки в банковия сектор. Там, тя открива своята стихия и потенциал за бъдещето.

Само за няколко години от създаването на компанията, зад гърба ѝ стоят стотици доволни клиенти, на които е помогнала за сбъдване на мечтата за нов дом или развиване на бизнеса.

Упорита, амбициозна и целеустремена тя гори в ежедневието си, което води след себе си – успехите. През 2023 г. получава награда от Business Lady International за “Устойчиво развитие в кредитното посредничество” и отличие от Winter Bright Awards в категория „Услуги” за високо ниво на обслужване.

Благословена е с прекарасен съпруг и двама сина, които я подкрепят, зареждат с енергия и ѝ дават сили и увереност за нови предизвикателства.
Силвия Томова, Privilege Consulting Services
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Програмата „Код Великолепна“ е без аналог на българския пазар. Всичко, което Йордана Димитрова случва е на изключително високо ниво, съвършено до най-малкият детайл. И не говорим само за дами, дефилиращи в елегантни рокли на различни събития. Тук имате възможността да направите много повече за себе си – да се самоусъвършенствате, да подредите приоритетите си, да развиете личния си имидж и бранд, дори да намерите себе си.
Това не е просто Академия, това е общност, до която всяка дама трябва да се докосне!
Силвия Томова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Силвия Томова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София